elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

A presó un germà d'Antonio Anglés i altres tres homes per segrestar una persona

A presó un germà d'Antonio Anglés i altres tres homes per segrestar una persona
  • Els detinguts haurien segrestat i deixat en una cuneta de Paiporta a la víctima

La magistrada titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 de Picassent ha decretat aquest dimecres a la vesprada l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança de quatre dels cinc detinguts en diverses localitats de la província de València per la seua presumpta implicació en el segrest d'un home.

El cinquè arrestat per aquests fets, en canvi, ha quedat en llibertat provisional. Es dóna la circumstància, a més de que entre els detinguts per als quals s'ha acordat la presó preventiva figura Joaquín M. el 'Mauri', el germà d'Antonio Anglés, el principal sospitós del triple crim de les xiquetes d'Alcàssser.

La causa judicial està oberta inicialment i sense perjudici d'ulterior qualificació per delictes de segrest, robatori amb violència, lesions, pertinença a grup criminal, furt d'ús de vehicle a motor, danys, falsedat documental, tinença il·lícita d'armes i contra la seguretat viària.

Pel que sembla, els detinguts haurien segrestat al novembre de 2021 a un home al qual li hauria donat una pallissa i deixat nu en una cuneta de Paiporta, segons han publicat diversos mitjans. Un cas que ha començat a ser esclarit aquesta setmana, amb la detenció aquest dilluns d'aquests cinc sospitosos.

Pujar