3 de juny de 2020 3/6/20

La Pobla Llarga inicia un concurs de relats breus i un altre de poesia per amenitzar la quarantena

La Pobla Llarga inicia un concurs de relats breus i un altre de poesia per amenitzar la quarantena - (foto 1)
  • Per a cada concurs hi ha 3 premis dotats en 500€, 300€ i 200€

L’Ajuntament de la Pobla Llarga, amb l’objectiu d’amenitzar d’una forma més cultural el propers dies de quarantena, i així promoure i incentivar  (tant en valencià com en castellà) la producció literària, posa en marxa a partir del proper dilluns 30 de març dos concursos literaris: la primera dedicada als relats breus i una segona dedicada a la poesia. 

Durant tot un mes, fins el 29 d’abril, les veïnes i els veïns de la localitat o tot aquell que vulga parcitipar podrà presentar anònimament un relat breu o una obra de poesia a través del correu biblioteca@lapoblallarga.es (consultar prèviament les bases a http://www.lapoblallarga.es/sites/default/files/u174/concurs_relats_i_poesia2635.pdf). Una vegada acabat dit termini, un jurat que coneixerem a través de els nostres xarxes socials, elegirà 3 guanyadors per a cada categoria.

 “Des de l’anterior legislatura, l’Ajuntament de la Pobla Llarga està treballant en incentivar la producció literària a través del concurs de microrelats que ja va per la seua V edició,” comenta el regidor de publicacions Ximo Vidal “no obstant, aquests concursos naixen arrel el decret d’estat d’alarma, que impossibilita la realització de moltes activitats i ens obliga a quedar-nos en casa. Doncs si tenim que estar a casa, al menys invertim eixe temps en crear cultura i donem l’oportunitat de guanyar alguns diners a través d’ella” afirma Vidal.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar