elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Pobla de Farnals celebra sant Antoni Abat amb una àmplia programació d'activitats

La Pobla de Farnals celebra sant Antoni Abat amb una àmplia programació d'activitats
  • Gastronomia i tradició es donen cita en les festes del patró dels animals

MÉS FOTOS
La Pobla de Farnals celebra sant Antoni Abat amb una àmplia programació d'activitats - (foto 2)
La Pobla de Farnals celebra sant Antoni Abat amb una àmplia programació d'activitats - (foto 3)
La Pobla de Farnals celebra sant Antoni Abat amb una àmplia programació d'activitats - (foto 4)

La Pobla de Farnals prepara la festa de Sant Antoni Abat que tindrà lloc els dies 20, 21, 26 i 27 de gener en la localitat de l'Horta Nord.

Les festes començaran dissabte que ve 20 de gener a les 11.30 hores en la plaça Generalitat on tindrà lloc el ‘Bou per la Vila’, una activitat infantil, organitzada per l'ajuntament de La Pobla de Farnals, amb carretons que simularan els ‘bous al carrer’.

Més tard, a les 19.00 hores la penya La Creu organitzarà la missa en honor a Sant Antoni Abat en la parròquia de la localitat i al voltant de les 20.00 hores aproximadament, la tradicional crema de la foguera tindrà lloc en la plaça Ximena Díaz acompanyada per un castell de focs d'artifici.

El segon dia de festes, el diumenge 21 de gener a les 12.30 hores, les persones que tinguen una mascota podran acostar-se a la tradicional benedicció d'animals que se celebrarà davant de l'església de La Pobla de Farnals.

A partir de les 13.30 hores serà el moment de poder recollir les racions de les tradicionals calderes en la plaça Generalitat.

Els següents dies de festa seran el divendres 26 i el dissabte 27 de gener en el barri Moratall, on l'associació cultural Sant Antoni durà a terme diferents activitats d'exhibició i solta de bous i vaques.

El divendres 26 a les 19.00 hores els carretons prendran els carrers per a córrer i divertir-se a tot el que es vulga acostar i el dissabte 27 a les 12.00 hores se celebrarà la matinal de la ramaderia Vicente Benavent i a la vesprada, a les 16.00 hores, tindrà lloc l'exhibició i el bou embolat de la ramaderia Hermanos Cali. En finalitzar tots els esdeveniments taurins es podrà gaudir d’una discomòbil.

Finalment, al febrer l'associació Sant Antoni de la Mar oferirà la programació d'activitats per a commemorar la festivitat a la platja.

Pujar