elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Pobla de Farnals brilla en l'inici de les festes nadalenques

La Pobla de Farnals brilla en l'inici de les festes nadalenques
  • Centenars de persones van acompanyar les cavalcades il·luminades del centre urbà i de la platja de la localitat

MÉS FOTOS
La Pobla de Farnals brilla en l'inici de les festes nadalenques - (foto 2)
La Pobla de Farnals brilla en l'inici de les festes nadalenques - (foto 3)

Divendres passat 1 i dissabte 2 de desembre La Pobla de Farnals va donar el tret d'eixida a les celebracions nadalenques amb dos cavalcades plenes de llum i figures gegants que van recórrer els carrers de la localitat.

Aquesta celebració s'ha tornat un esdeveniment ja tradicional en el calendari dels veïns i veïnes de La Pobla de Farnals que cada any augmenta el nombre d'assistents que s'acosten a acompanyar aquestes cavalcades que recorren tant el centre urbà del municipi com els carrers pròxims al passeig de la platja de la localitat.

L'èxit de cada any resideix en la gran quantitat de llum i animació que desenvolupen totes dos cavalcades que permeten la participació del públic, siga acompanyant a les carrosses o gaudint de la música i dels fotoreclams instal·lats tant en la plaça Sant Vicent com en la plaça Corts Valencianes.

El divendres 1 de desembre el cor infantil de la Uniód Musical de La Pobla de Farnals va acompanyar l'encesa de les llums de la plaça Sant Vicent amb nadales i va realitzar el compte arrere perquè la llum i la pólvora il·luminaren l'arbre i totes les instal·lacions nadalenques.

D'altra banda, el dissabte 2 de desembre el grup de batucada local, Batucreu van ser els encarregats d'obrir la desfilada de les enormes carrosses il·luminades i una vegada arribats a la plaça Corts Valencianes, van acompanyar el compte arrere perquè un castell de focs artificials il·luminara el cel i donara el senyal per a l'encesa de les llums nadalenques de la plaça.

En tots dos esdeveniments la regidoria de Festes de l'ajuntament de la localitat va repartir a tots els assistents xocolate calent. El divendres l'associació Comerciants Associats de La Pobla de Farnals va col·laborar entregant un tros de coca de llanda als assistents i el dissabte la regidoria de Festes va entregar magdalenes per a acompanyar la degustació del xocolate.

L'agenda d'esdeveniments continua

Les activitats segueixen a La Pobla de Farnals amb el mercat nadalenc a la platja que tindrà lloc en la plaça Corts Valencianes del 8 al 10 de desembre.

D'altra banda, ja s'està preparant la Fireta de Nadal, que es realitzarà del 26 al 29 de desembre amb una gran varietat d'esdeveniments, des de cinema, música i fins a titelles, entre altres sorpreses.

I per descomptat l'esperada cavalcada de reis del 5 de gener. Ses Majestats els Reis Mags d'Orient desembarcaran a la vesprada, al voltant de les 16.15 hores, en el port de La Pobla de Farnals, Pobla Marina, on duran a terme una cavalcada per la platja fins al centre cultural Veles e Vents on repartiran regals a tots els xiquets i xiquetes de la zona.

Eixe mateix dia a la vesprada, a les 18.00 hores, Ses Majestats portaran a cap una altra cavalcada pel centre urbà del municipi que finalitzarà en la plaça Sant Vicent Ferrer, on també faran un repartiment de regals als més xicotets i xicotetes de La Pobla de Farnals.

Pujar