elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El pilot de València Esports Yuse Soriano aconsegueix podi en Motodes

El pilot de València Esports Yuse Soriano aconsegueix podi en Motodes

    El pilot de Xirivella Yuse Soriano s'ha consolidat amb el seu equip Fiffty-motor en el campeonato interautonómico de velocitat, on ha aconseguit la primera posició en Motodes i un cinquè lloc en Copa 600. El jove pilot patrocinat per València Esports, de la Diputació de València, ha aconseguit la seua primera victòria en 600 cc després d'una dècada d'èxits en el seu palmarès.

    Soriano ha agraït en les seues xarxes socials la col·laboració dels patrocinadors davant aquesta victòria. "Mil gràcies a tots i cadascun dels quals fan possible que puga estar ací i demostrar que amb les eines adequades es pot", ha afirmat el pilot amb especial esment a la diputada d'Esports, Isabel García, responsable de l'àrea provincial que recolza al pilot.

    Aquesta temporada el pilot valencià participarà també en el reconegut campionat CEV RFME, on s'esperen grans resultats. Soriano va començar els seus èxits en 2008 amb el campionat Fórmula 90 i els seus èxits van continuar fins a aconseguir en 2014 el segon posat en la Copa Alce i els campionats de Pre moto3 i Fórmula 90.

    Pujar