elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 50 persones celebren el Dia del ioga a la Plaça del País Valencià de Picanya

Més de 50 persones celebren el Dia del ioga a la Plaça del País Valencià de Picanya
  • La sessió organitzada a l’aire lliure ha sigut una combinació d’slow ioga i meditació amb l’intenció d’acostar-la a totes les persones

MÉS FOTOS
Més de 50 persones celebren el Dia del ioga a la Plaça del País Valencià de Picanya - (foto 2)
Més de 50 persones celebren el Dia del ioga a la Plaça del País Valencià de Picanya - (foto 3)
Més de 50 persones celebren el Dia del ioga a la Plaça del País Valencià de Picanya - (foto 4)

L'associació de comerciants de Picanya ha reunit més de 50 persones en la commemoració a l’aire lliure del Dia internacional del Ioga, que es celebra cada 21 de juny, amb una sessió d'slow ioga i meditació a càrrec del centre La sala de estar, ubicat també en Picanya. És la primera vegada que ho fan en la seua localitat, però ja havien celebrat aquest dia en altres poblacions com Xàtiva o València.

Les persones que han passat hui, entre les 9 i les 10:30 del matí,  per la plaça País Valencià de Picanya s’han trobat un grup de persones amb gorres, ulleres de sol, protecció solar i ampolles d’aigua junt amb l’estoreta clàssica per a mantindre la comoditat a l'hora de treballar. 

L'objectiu d'aquesta activitat és fer la ciutadania conscient dels beneficis que aquesta pràctica holística aporta: «que pogueren unir-se hui de manera gratuÏta a altres persones atretes pel ioga i provar», conta Soraya Soler, professora de ioga i directora de La sala de estar.  Entre els beneficis d’aquest exercici explica que es troben la reducció de l’ansietat i de l’estrés, la qual cosa beneficia la salut individual i també repercuteix en la de tota la societat.

Per una estona «totes aquestes persones s’han parat a respirar i connectar amb elles mateixes, la qual cosa ens ajuda a calmar-nos de forma quasi immediata i a escoltar el nostre cos, la nostra ment i sentir les nostres emocions», continua Soraya Soler, «i han pogut sentir ja els seus beneficis».

Pujar