Castellano

Panattoni compra sòl a Alzira per desenvolupar un macroprojecte logístic

Panattoni compra sòl a Alzira per desenvolupar un macroprojecte logístic
  • El promotor immobiliari logístic-industrial líder a Europa acaba d'anunciar l'ampliació de 'Panattoni Park Valencia II'

MÉS FOTOS
Panattoni compra sòl a Alzira per desenvolupar un macroprojecte logístic - (foto 2)

Panattoni, el promotor immobiliari logístic-industrial líder a Europa, acaba d'anunciar l'ampliació de 'Panattoni Park Valencia II', a la localitat d'Alzira. La companyia ha adquirit una parcel·la adjacent al terreny inicialment comprat, de manera que ara comptarà amb un total de 100.000 metres quadrats, fet que permetrà acollir demandes d'edificis XXL de fins a 60.000 m2 de superfície bruta llogable (SBA). La construcció del desenvolupament d'Alzira ja s'ha iniciat amb el moviment de terres i es treballa perquè puga estar disponible per a lliurar-lo a mitjans del 2022. Aquest projecte es convertirà en el major actiu de Panattoni a la península ibèrica des que va iniciar les seues operacions a Espanya.

El desenvolupament esmentat està destinat a poder albergar projectes clau en mà de grans dimensions per a la zona del Llevant, beneficiant-se de la proximitat al Port de València i oferint superfícies de 30.000 a 60.000 m2, responent així a la necessitat creixent de concentració i augment dels espais d'emmagatzematge propers als grans centres de consum, així com als ports d'importació principals d'Espanya. Respondre a la demanda d'aquest tipus de superfícies llogables té una importància especial en una Comunitat Valenciana on escassegen aquests actius.

Panattoni vol oferir així la seua experiència en el disseny de projectes a mida als seus clients nacionals i internacionals, en una de les zones amb més activitat i dinamisme logístic del Mediterrani. L'ampliació d'aquest parc logístic reforça l'aposta de la companyia per València, una província en plena expansió per al sector de l'eCommerce, on la recuperació de la demanda de sòl immologístic està sent tan vigorosa que només el tercer trimestre de l'any es va superar el volum de contractació de tot el primer semestre del 2021, segons diversos estudis de mercat.

'Panattoni Park València II' se suma al desenvolupament 'València I' ubicat a Picassent, i té el valor agregat de ser un projecte amb una ubicació estratègica com a part del Corredor Mediterrani. La parcel·la disposa d'excel·lents accessos a l'AP-7 i A-7, i se situa a pocs minuts de la ciutat i del Port de València, una important infraestructura al nostre país que només el 2020 va gestionar un total de 5,42 milions de contenidors i 80,88 milions de tones de mercaderies.

El parc Panattoni d'Alzira ajudarà a satisfer la necessitat d'espais logístics en una zona on hi ha una manca d'edificis logístics moderns dotats de molls de càrrega i alineats amb els estàndards actuals de certificacions energètiques BREEAM. Es tracta d´un projecte d´última generació que comptarà amb totes les innovacions en matèria de logística i sostenibilitat. A més, estarà optimitzat per al seu ús logístic i industrial.

Pujar