elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oportunitat de negoci: Ixen a subhasta 10 supermercats a la província de València

Oportunitat de negoci: Ixen a subhasta 10 supermercats a la província de València
  • Cadascun d'ells es ven o traspassa de manera individual, incloent-hi llicències d'activitat, instal·lacions maquinària e utillatge

El portal especialitzat Escrapalia ha tret a subhasta pública deu supermercats de la cadena “Fricarne” a la província de València. Els mateixos estan situats en les localitats de Quart de Poblet, Llíria, Tavernes Blanques, Massalavés, Castelló de Rugat, Casinos, Vilamarxant, Albalat dels Sorells, Benaguasil i Godelleta. Se subhasta també un magatzem amb oficines i sala d'especejament a Quart de Poblet.

Les botigues i el magatzem van facturar en 2022 prop de 5 milions d'euros. De cara a la seua adquisició en subhasta, es pot optar a la licitació de cada botiga de manera individual.

Les botigues inclouen la llicència d'activitat, les instal·lacions i l'utillatge. Els immobles no són en propietat, per la qual cosa el comprador haurà de subrogar-se al contracte de lloguer que hi ha actualment en vigor en cadascuna d'elles. La superfície de les botigues oscil·la entre els 150 metres quadrats de la botiga de Lliria i els 560 metres quadrats de Tavernes Blanques.

De les deu botigues en subhasta, set d'elles es troben actualment en funcionament. Les botigues de Lliria, Tavernes Blanques i Albalat dels Sorells se subhasten en modalitat de traspàs.

En el cas del magatzem amb oficines (260 metres quadrats) s'inclou el mobiliari (ordinadors amb pantalla, taules de treball, prestatgeries i armari, cambres frigorífiques…) i la sala d'especejament (amb maquinària, serres, talladora, envasadora, etc.). L'immoble no és en propietat, per la qual cosa el comprador haurà de subrogar-se al contracte de lloguer que hi ha actualment en vigor. Addicionalment se subhasten 4 vehicles (3 camions frigorífics i una furgoneta).

Les botigues procedeixen del Grup Fricarne SL, empresa valenciana comercialitzadora (a l'engròs i al menor) de tota mena de productes alimentosos, i especialitzada en carn, xarcuteria i elaboració d'embotits, actualment en procés de reestructuració.

Fins al 14 de desembre

La subhasta romandrà oberta en Escrapalia fins al dijous 14 de desembre a les 12.00 hores. Poden participar, després del registre gratuït en la plataforma, qualsevol persona, empresa o inversor.

MÉS FOTOS
Oportunitat de negoci: Ixen a subhasta 10 supermercats a la província de València - (foto 2)
Oportunitat de negoci: Ixen a subhasta 10 supermercats a la província de València - (foto 3)
Oportunitat de negoci: Ixen a subhasta 10 supermercats a la província de València - (foto 4)
Oportunitat de negoci: Ixen a subhasta 10 supermercats a la província de València - (foto 5)
Pujar