elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Operació antidroga a Aldaia i Paiporta: un detingut per cultivar marihuana en habitatges corrents d'ambdues localitats

Operació antidroga a Aldaia i Paiporta: un detingut per cultivar marihuana en habitatges corrents d'ambdues localitats
  • Al registre van trobar més de 900 plantes en procés de creixement ja collades que van llançar un pes de 94 quilos, a més d'infinitat aparells d'aire condicionat, transformadors, ventiladors etc

La Guàrdia Civil de València, en el marc de l'operació SLACK BOARD, ha detingut un home de 26 anys de nacionalitat espanyola per un delicte de cultiu de drogues i defraudació de fluid elèctric.

Aquestes actuacions es troben emmarcades dins del pla de resposta policial al cultiu i tràfic il·legal de marihuana i els beneficis del mateix, així com en el pla operatiu de resposta policial al trànsit minorista i consum de drogues, llocs i locals d'oci i diversió que la Guàrdia Civil desenvolupa en les seues tasques de prevenció de la delinqüència i seguretat ciutadana.

L'operació va començar quan els agents van tenir coneixement que una persona es podria estar dedicant al cultiu intensiu de Marihuana amb destinació al tràfic de drogues a les localitats d'Aldaia i Paiporta.

Fruit de les tasques d'investigació de la Guàrdia Civil es va poder comprovar com el detingut tenia dos habitatges, un de residència habitual i un altre d'ús esporàdic. En aquesta última, es va poder descobrir un enganxament il·legal a la xarxa elèctrica i que, a més, estava fent compres i usos de productes acceleradors i potenciadors de creixement de plantes que s'hi acabaven.

Finalment, es va realitzar un registre a la localitat d'Aldaia on es va trobar una plantació de Marihuana en una instal·lació de creixement intensiu indoor. Al registre van trobar més de 900 plantes en procés de creixement ja collades que van llançar un pes de 94 quilograms. A més, es va afanyar 10 aparells d'aire condicionat, 38 panells de led, 38 transformadors, 17 ventiladors, filtres i divers material relacionat. Tot això valorat en 50.000 euros.

Les diligències han estat lliurades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Torrent.

MÉS FOTOS
Operació antidroga a Aldaia i Paiporta: un detingut per cultivar marihuana en habitatges corrents d'ambdues localitats - (foto 2)
Operació antidroga a Aldaia i Paiporta: un detingut per cultivar marihuana en habitatges corrents d'ambdues localitats - (foto 3)
Operació antidroga a Aldaia i Paiporta: un detingut per cultivar marihuana en habitatges corrents d'ambdues localitats - (foto 4)
Operació antidroga a Aldaia i Paiporta: un detingut per cultivar marihuana en habitatges corrents d'ambdues localitats - (foto 5)
Pujar