elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oberta la segona enquesta per a dissenyar les línies d'actuació de EDUSI de Benetússer, Picanya i Paiporta

Oberta la segona enquesta per a dissenyar les línies d'actuació de EDUSI de Benetússer, Picanya i Paiporta

    Ja està a disposició de la ciutadania la segona enquesta inclosa en el procés d'elaboració de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI) 2016-2020 per a l'àrea de Benetússer, Picanya i Paiporta. A través d'aquest enllaç, totes aquelles persones que ho desitgen poden prioritzar les línies d'actuació per a millorar les tres localitats. Aquestes línies són el fruit del treball previ, amb la primera enquesta destinada a identificar els reptes de futur, i els posteriors tallers sectorials, en què es proposaren actuacions més concretes.

    La segona enquesta, oberta fins al proper 29 de novembre, detalla algunes actuacions concretes que es poden incloure en cadascuna de les línies d'actuació. El procés de participació ciutadana continua endavant, i ara és la població la que ha de prioritzar cada línia.

    Entre les diferents opcions, n'hi ha centrades en el desenvolupament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TICs), la millora de la mobilitat i l'espai públic, el sistema de drenatge i defensa front a inundacions, la recuperació de la relació física i cultural entre les tres localitats, potenciant el paisatge i el patrimoni, la creació d'una Àrea Urbana inclusiva i participativa, la promoció de noves polítiques per a la creació d'ocupació, la regeneració social en barris perifèrics o desfavorits, o la potenciació d'un teixit econòmic sostenible, innovador i amb impacte social.

    Pujar