elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules al capdavant d'una enquesta sobre les millors platges de 2021

Nules al capdavant d'una enquesta sobre les millors platges de 2021
  • Aquest municipi castellonenc ha rebut el 61% dels vots en aquesta valoració de la millor costa espanyola

La Comunitat Valenciana té de nord a sud una infinitat de platges i cales magnífiques que són la delícia de qualsevol captador d'imatges o de banyistes vinguts de tots els racons del món per a gaudir del sol, la mar i la gastronomia valenciana.

Amb l'arribada de l'estiu és habitual trobar en Internet enquestes sobre les millors platges perquè els internautes puguen deixar les seues preferències. Aquest és el cas d'una enquesta que ha realitzat un mitjà de comunicació nacional en la qual participen tres platges de la Comunitat: Nules, El Postiguet i Canet d'en Berenguer.

En concret, la platja de Nules guanya, de moment, l'enquesta oberta per una cadena nacional de televisió amb el 61% dels vots. Gran part de les persones que estan participant en aquesta enquesta estan votant les platges d'aquesta localitat castellonenca com la millor platja de 2021 a Espanya.

Així, Antena 3 TV ha obert una enquesta en la qual els amants de les platges poden triar els millors racons en els quals realitzar passejos i exercicis diaris.

La segona millor platja de la Comunitat Valenciana en el rànquing és la de Canet d'en Berenguer amb el 3% dels vots i ocupa el lloc número quatre per darrere de Bolonya (Cadis) i Els Morts (Almeria).

Així mateix, la platja del Postiguet, a Alacant, només ha rebut l'1% dels vots i ocupa el lloc número 12 del rànquing.

Pujar