elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mompó escriu la carta als Reis Mags : què els ha demanat per a la província de València?

Mompó escriu la carta als Reis Mags : què els ha demanat per a la província de València?
  • Un tracte just per a València, salut i progrés econòmic són algunes de les peticions del president de la Diputació

En vespres de l'arribada dels Reis Mags, el president de la Diputació de València, Vicent Mompó, ha demanat a ses majestats que “este 2024 avancem en la vertebració i el progrés, econòmic i social de la província de València”. “Tot comença als nostres pobles i per això és tan important treballar amb molta serietat i ganes el municipalisme”. Un municipalisme, segons Mompó, ha de generar “llaços d'unió entre tots els pobles i ciutats de la província de València i garantir que tots els seus habitants tenen les mateixes oportunitats”.

El president de la Diputació, qui ha demanat salut per a tots, desitja que l'esforç dels valencians “es veja recompensat amb un tracte just respecte a altres províncies espanyoles” i que l'any entrant “destaque més que mai el nostre, perquè tenim un patrimoni cultural i natural molt ric i unes tradicions singulars i meravelloses que hem de cuidar i posar en valor”.

Mompó desitja el millor per als empresaris, productors, comerciants i el teixit social de la província, i per descomptat per a cada veí i veïna dels 266 municipis i les tres entitats locals menors que formen part de les comarques valencianes. “I per als quals en aquests moments estem al capdavant d'institucions, demane encert en la gestió i esperit reivindicatiu”, ha remarcat. “A les seues majestats els demane també serenitat, que l'any que tenim per davant siga constructiu i enriquidor”, ha afegit.

En la seua carta als Reis Mags, Vicent Mompó té altres desitjos per al dia a dia i el funcionament de la institució que dirigeix des d'el mes de juliol passat. Els seus propòsits, com va expressar a l'inici de l'any, passen per gestionar una Diputació “més útil per a ajuntaments i ciutadans, en la qual siguem capaços d'ajudar els alcaldes i alcaldesses a executar cada euro que reben de la institució, perquè eixos diners es quede en els municipis i es traduïsca en les millores que necessiten en infraestructures i serveis”.

Pujar