elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Metrovalencia oferirà servei nocturn quatre dies aquesta setmana pel Dia de la Constitució i la festivitat de la Immaculada

Metrovalencia oferirà servei nocturn quatre dies aquesta setmana pel Dia de la Constitució i la festivitat de la Immaculada
  • Els metres i tramvies circularan fins prop de les 3 hores de la matinada el cap de setmana i les vespres de festius

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) farà un important esforç de planificació i de plantilla en durant les festivitats de desembre, en programar durant quatre dies en la present setmana serveis nocturns en Metrovalencia per a facilitar la mobilitat durant les pròximes jornades.

D'aquesta manera, el servei nocturn 'A la Lluna de Metrovalencia' arrancarà aquesta setmana amb les circulacions extraordinàries hui mateix, vespra de la celebració del Dia de la Constitució. Així mateix, el dijous 7, vespra de la festivitat de la Immaculada, els metres i tramvies realitzaran els seus trajectes nocturns. Després, el divendres 8 i el dissabte 9 també hi haurà servei nocturn, com tots els caps de setmana de l'any.

'A la Lluna de Metrovalencia'

Amb el servei denominat 'A la Lluna de Metrovalencia' circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minutos pel centre de la ciutat, a partir de l'últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim.

En direcció a Alboraia, la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna. I cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Rafelbunyol i Riba-roja de Túria. En el cas de Llíria, el dia 5 no tindrà servei nocturn a causa de les obres que es realitzaran entre Paterna i La Canyada que obligaran al fet que el destí final siga Paterna. La resta de jornades el servei nocturn serà en tot el recorregut.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l'estació d'Àngel Guimerà, cap als diferents destins tenen el seu horari entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les Línies, mentre que en els trams Trinitat-Dr. Lluch i Marítim-Grau La Marina la freqüència és de 20 minutos.

En el cas de la Línia 10, la freqüència de pas de 40 minuts és entre Alacant i Natzaret i viceversa, mentre que entre Natzaret i Ciutat Arts i Ciències-Justícia i en sentit invers és de 20 minutos.

En línia 4 se circula entre Dr. Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l'últim tramvia en servei que arriba fins a Mas del Rosari. Els últims passos per la parada de Benimaclet cap als diferents destins té lloc entorn de les 2.30 hores.

Els horaris es poden consultar en la pàgina web de Metrovalencia, en el telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en els comptes d'Instagram @metrovalencia, de Facebook i en l'app oficial de Metrovalencia.

Pujar