elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mercadona segueix apostant per Albalat dels Sorells

Mercadona segueix apostant per Albalat dels Sorells
  • Mercadona ampliarà el PAI que ja alberga les oficines en més de 45.000 m²

  • L'inici del projecte és un acord unànime per part de totes les forces polítiques en el passat plenari ordinari

  • L'impacte de la implantació definitiva de Mercadona donarà un impuls a l'econòmic municipi

La mercantil Mercadona fa un pas més en l'aposta per convertir Albalat dels Sorells en una de les seus centrals operatives més importants.

El passat plenari ordinari, l'Ajuntament va aprovar l'inici del procediment de programació de la unitat d'execució Suz-4 de sòl industrial urbanitzable. Això significa, l'ampliació del PAI on estan ubicades les oficines centrals de l'empresa.

La zona a desenvolupar està ubicada al costat del PAI que albergaran les oficines centrals de Mercadona, concretament a l'oest i estaran connectades formant una gran zona que la mercantil utilitzarà per ampliar la zona d'oficines i investigació R+D+I (recerca, desenvolupament i investigació).

L'àrea total a desenvolupar serà de 45.294,17 m², dels quals 26.114,44 m² corresponen a la superfície que disposarà la mercantil per ubicar les noves instal·lacions; 15.301,10 m² a vials i 3.878,63 m² a zones verdes.

Cal recordar que el nou projecte de desenvolupament dels terrenys continus als edificis centrals que alberguen les oficines, s'ha iniciat a instància de la mercantil per, entre altres motius, la idoneïtat i possibilitat tècnica i legal que han fet factible els serveis tècnics i jurídics de l'ajuntament.

Impacte econòmic i progrés per al municipi

L'ampliació del PAI que albergarà les oficines centrals de Mercadona suposarà un impuls i dinamització econòmic del polígon i, per extensió, del municipi d'Albalat dels Sorells.

La nova aposta de la mercantil per afegir nous edificis i un centre de recerca, investigació i desenvolupament, a més a més de les instal·lacions que ja estan projectades de les oficines centrals és, en paraules de l'alcalde Nicolau Claramunt: "una molt bona notícia per a Albalat, perquè generarà en un futur pròxim, moltes més oportunitats de treball, negoci i ingressos per al nostre municipi i servirà per dinamitzar més el polígon industrial de la localitat".

Pujar