elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una marabunta de joves amb passamuntanyes, armats i amb bici sembra el pànic i atropella un policia a Alaquàs

Una marabunta de joves amb passamuntanyes, armats i amb bici sembra el pànic i atropella un policia a Alaquàs
Una marabunta de joves amb passamuntanyes, armats i amb bici sembra el pànic i atropella un policia a Alaquàs
  • Almenys seixanta joves es van dedicar dissabte a la vesprada a sembrar el caos, circulant en direcció contrària i per les voreres de diversos pobles de València i publicant el seu periple a les xarxes socials

Almenys seixanta joves van sembrar el pànic aquest cap de setmana per diversos pobles del voltant de València i van acabar a Alaquàs on van atropellar un Policia Local després de conduir en direcció contrària amb bicicleta. La majoria anaven encaputxats i s'hi ha intervingut una navalla, segons ha pogut saber elperiodic.com.

Els fets van tenir lloc dissabte a la vesprada-nit quan els joves, que havien quedat per xarxes socials, es van donar cita i van recórrer Mislata i Xirivella per acabar a Alaquàs. Una multitud d'entre 60 i 80 persones, tots amb passamuntanyes i amb bicicleta, es van dedicar a cridar i amenaçar el veïnat, circulant en direcció contrària, pujant a les voreres i obligant els vianants a apartar-se de la seua trajectòria. La situació va obligar a demanar reforços policials i que els agents es van veure desbordats per la brutalitat.

El seu periple va acabar a Alaquàs, concretament a l'avinguda Blasco Ibáñez, una de les artèries principals de la localitat. Allà, Policia Local i Nacional van intentar frenar la marabunta, que va intentar atropellar diversos agents fins que finalment un dels joves va atropellar un agent de la Policia Local.

Segons han confirmat fonts de la Policia Nacional a elperiodic.com alguns anaven armats i s'hi va intervenir una navalla de 8 cm. Finalment, tres persones van ser detingudes: un jove de 21 anys que havia intentat prèviament atropellar un agent de la Policia Nacional i que ha passat a disposició judicial per un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat. La Policia Local va detenir dos menors de quinze i disset anys també per atemptat a agent de l'autoritat. Els menors van declarar i van ser lliurats als seus tutors legals, donant compte a la fiscalia de menors.

Pujar