elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Olleria prepara un Nadal ple d’activitats i festa per a tot el públic

L’Olleria prepara un Nadal ple d’activitats i festa per a tot el públic
  • Al llarg dels mesos de desembre i gener, el consistori de la localitat de la Vall d'Albaida ha confeccionat “Viu el Nadal a L’Olleria” amb tallers, musicals, teatres, concerts i la marxa solidària Sant Silvestre fins a les esperades visites nadalenques

L'Olleria celebra “Viu el Nadal a L’Olleria”, una programació molt completa al llarg dels mesos de desembre i gener plena de tallers de decoració nadalenca i alimentació saludable, esdeveniments culturals, musicals i esportius, cercaviles i activitats per a totes les edats organitzada des de la regidoria de Festes de l'Ajuntament de L'Olleria, dirigida per Juan Ricardo Ruano.

Enguany, els actes han començat dos setmanes abans que de costum amb la Fira de Nadal del Comerç Local celebrada el passat 2 i 3 de desembre a l’Avinguda Jaume I, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de L’Olleria.

En quant als tallers, des de l’1 de desembre s’estan desenvolupant les manualitats de Nadal al Centre Social, a més del 4 i 5, mentre que el 7 serà el torn del taller d’alimentació nadalenca saludable amb el Show Cooking al Mercat Municipal a les 10 i a les 12 hores i el 11 i 14 el taller de decoració nadalenca de les Ames de Casa Tyrius de L’Olleria.

Dins de la Programació Cultural dirigida a famílies en horari de 19 hores al Teatre Goya trobem el teatre familiar “Tempus magicus” el dissabte 9, el Musical “Aladin” el dissabte 16 i el Musical “Rapunzel” el divendres 29.

La gran festa de Nadal tindrà lloc el divendres, 15 de desembre, a les 19 hores amb l'encesa de llums a la Plaça de La Vila, la qual donarà començament oficial a la festivitat als carrers del municipi.

El diumenge 17, Bertsax Quintet, també dins de la Programació Cultural, actuarà a la Plaça de la Vila a les 12 hores amb “Christmas Jazz”,  i per la vesprada a les 19 hores, els Cors de la Societat Escola Musical Santa Cecília de L’Olleria i l’Infantil de l’Escola MID interpretaran “Un Nadal encantat” a l’Església.

El Pare Noel arribarà a la localitat el divendres, 22 de desembre, per assistir a la Fireta Infantil i rebre als xiquets i les xiquetes amb les seues cartes i per a gaudir d’una vesprada en família entre activitats i ambientació musical.

Al dia següent, el dissabte 23, serà el torn del Concert de Nadal de la Banda Jove d’AEM ‘La Nova’ de L’Olleria a les 12 hores al Teatre Goya. La carrera solidària Sant Silvestre, organitzada per Contra el Càncer L'Olleria, arribarà a les 18 hores des del Parc del Beat Pare Ferreres amb l’objectiu de superar-se un any més.

I el 24, abans de la Nit de Nadal, la Colla La Morralla ambientarà els carrers de L’Olleria amb la seua cercavila de Nadal des de les 19 hores.

D'altra banda, el dimarts 26 a partir de les 18 hores, els Emissaris Reials muntaran el seu Campament a la Casa Santonja on recolliran les cartes dels xiquets i les xiquetes amb els millors desitjos per als Reis d’Orient. I per a ells també anirà dirigit el taller infantil de Nadal amb Ciència “Coco” a la Biblioteca Municipal el dijous 28 a les 18 hores.

A la setmana següent, concretament el divendres 5 de gener, serà la data assenyalada de 2024 amb la gran Cavalcada dels Reis d'Orient, els quals passejaran pels carrers del municipi amb eixida al carrer Jaume I a les 18 hores preparats per a la nit més màgica de l'any.

Cal recordar que durant tot el mes de desembre i principis de gener estaran en marxa diverses accions nadalenques com la XV Campanya “Compra a Casa”, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants, activa fins el 5 de gener i l’Escola d’hivern “Winter wonderland, Nadal màgic a L’Olleria” del 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener.

També, el 5é Concurs de Betlems, en el que es pot participar fins l’11 de desembre amb la valoració del 14 al 16 i les diferents activitats i jocs organitzats des del Casal Jove.

El regidor de Festes i Cultura, Juan Ricardo Ruano, ha insistit en la quantitat d’actes de qualitat que es contemplen a la programació: “Un any més, continuem treballant per brindar als veïns i les veïnes de L’Olleria una àmplia programació nadalenca per gaudir de les nostres festes a casa. L’oferta cultural, musical i familiar es extensa i adaptada a tot el públic”, ha indicat Ruano.

Per la seua part, l'alcalde de L'Olleria, Ramón Vidal, ha recordat la importància la col·laboració ciutadana: “Aquest llistat d’activitats no es podrien desenvolupar sense la participació de les nostres associacions locals. Hem preparat unes festes del poble i per al poble”, ha afegit Vidal.

”Com a alcalde de L'Olleria i en nom de tota la corporació municipal, aprofite per a convidar a tots i totes a ‘Viu el Nadal a L’Olleria’ i per a desitjar a tots i totes un Bon Nadal i una feliç entrada de l’any Nou 2024”, ha finalitzat el primer edil.

 

Pujar