elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria i Museros acolliran les finals del primer Individual d'Escala i Corda al 7 i mig

Llíria i Museros acolliran les finals del primer Individual d'Escala i Corda al 7 i mig

  El nou Campionat Autonòmic Individual d'Escala i Corda al 7 i Mig viurà la pròxima setmana les finals de la seua primera edició en aquests trinquets.

  Tot i que encara falta per conèixer algun dels finalistes de totes les categories, la majoria de les finals ja estan definides. En la màxima categoria seran Gabri del CPV Museros i Alex del CPV Xúquer de Sueca els que s'enfrontaran pel primer títol de primera del torneig. En el cas del jugador de Museros es va classificar a costa de Pablo del CPV Pelayo, mentre que  el finalista de la Ribera va eliminar el dijous passat a Paco d'Onda, Les dues eliminatòries han estat molt disputades, el que garantirà de segur una gran partida en la final absoluta.

  La divisió de plata tindrà com a protagonistes de la seua final a dos jugadors molt diferents, ja que mentre que Marcos d'Algemesí es un rest clàssic, Martín del CPV Faura sol jugar sempre de mitger Caldrà veure qui s'adapta millor a aquest especial individual, en el que la primera pilota no es pot llançar més enllà del 7 i mig.

  Ja en tercera A, seran  el veterà Terio de l'Eliana i el jove Carlos de Faura els que s'enfrontaran pel títol. Jugant per la copa de campions en tercera B Alberto del CPV Pelayo, i el que pase entre Samuel del CPV Pobla de Vallbona i Alberto de Torrent.

  Miguel de Lliria i Javi de Riba-roja de Turia son els jugadors classificats per a la final de quarta A. Sent Ruben de Crevillent i Victor de l CPV Pobla de Vallbona els que lluitaran pel títol de quarta B.

  En la competició juvenil, seran Simon d'Ontinyent i Angela de Faura qui protagonitzaran la final de promeses. Mentre que en la final de veterans seran Chenoll de Manises i Pedro d'Onda els que s'enfrontaran pel primer campionat en aquesta categoria.

  Pujar