elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una línia de Rodalia de València augmenta amb 16 nous trens diaris els seus horaris

Una línia de Rodalia de València augmenta amb 16 nous trens diaris els seus horaris
  MÉS FOTOS
  Una línia de Rodalia de València augmenta amb 16 nous trens diaris els seus horaris - (foto 2)

  Renfe ha programat des de hui, la circulació de 16 nous servicis de Rodalia, 8 per sentit, entre Aldaia i València. 14 d'estos servicis, 7 per sentit, es realitzaran entre València Sant Isidre i Aldaia i 2, 1 per sentit, entre València Nord i Aldaia. Estos trens circularan diàriament, excepte dissabtes, establint-se una freqüència de pas de 20 minutos en les hores punta.

  A causa de la demanda de viatgers i per a poder facilitar el desplaçament dels usuaris de la línia, Renfe posa en funcionament estos servicis entre València i Aldaia des d'i fins a l'estació de Rodalia de València Sant Isidre (excepte un per sentit que es realitzarà des de València Nord). L'estació de Sant Isidre permet als usuaris l'accés al centre de València ja que està connectada amb les Línies 1, 2 i 7 de Metre València. Este viatge amb transbord (Tren+Metre) és gratuït per als portadors de la targeta SUMA.

  La línia C-3 de Rodalia del Nucli de València compta actualment amb 50 servicis en dies laborables entre València Nord i Aldaia, a partir del pròxim dilluns seran 66 trens els que circularan entre totes dues localitats, 52 d'ells amb origen i destinació València Nord i 14 València Sant Isidre.

  Pujar