elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Eliana informa sobre el procés d'escolarització de l'alumnat nascut en 2018

  • La presentació de sol·licituds d'admissió telemàtica serà del 25 de maig al 2 de juny i la matriculació de l'1 al 16 de juliol

Després de la publicació per part de la Conselleria d'Educació del calendari d’admissió i matriculació d'alumnat per al pròxim curs 2021/2022, l'Ajuntament de l'Eliana ha iniciat els tràmits per a informar del procés d'escolarització a les famílies amb fills i filles nascuts en 2018.

Des de la Regidoria d'Educació s'està elaborant la documentació informativa per a facilitar a les famílies que matriculen als seus fills i filles per al pròxim curs, per primera vegada en Infantil de 3 anys, tot el relatiu al procediment així com els enllaços i la informació referent a tots els centres educatius del municipi.

Igual que l'any passat, el procediment es tramitarà de manera telemàtica en l'espai web telematricula.es que la Conselleria està habilitant perquè entre en funcionament en el calendari previst d'admissió, que serà del 25 de maig al 2 de juny, i de la matriculació prevista de l'1 al 16 de juliol.

Per a iniciar el procés d'escolarització, totes aquelles persones residents en el municipi amb fills nascuts en 2018, tenen a la seua disposició el formulari de contacte que s'adjunta i hauran de remetre'l al més prompte possible a l'adreça de correu electrònic educacio@leliana.es.

A més, tindran tota la informació al seu abast en l'àrea d'Educació de la web, que s'actualitzarà puntualment amb totes la novetats que es produïsquen.

Tal com ha recordat l'edil d'Educació, Eva Santafé: “com cada any, l'Ajuntament està a la disposició de les famílies, oferint assessorament i acompanyament durant tot el procediment d'admissió que es realitzarà preferentment en línia per a garantir l'escolarització de tot l'alumnat del municipi”.

Pujar