26 de setembre de 2020 26/9/20

L'Eliana condemna l'atemptat de Barcelona i mostra el seu suport a les víctimes

    L'Alcalde de l'Eliana Salva Torrent, representants de la Corporació, treballadors de l'Ajuntament i un gran nombre de veïns i veïnes han expressat el seu enèrgic i sentit rebuig en una respectuosa concentració davant les portes del Consistori.

    En un comunicat l'Ajuntament ha manifestat "el seu enèrgic i sentit rebuig a tot tipus de violència davant l'atemptat a Barcelona" i ha prosseguit "els qui representem al conjunt de la ciutadania vam mostrar nostra ferma solidaritat i proximitat amb les víctimes i les seues famílies, al mateix temps que condemnem amb absoluta determinació als qui han sigut artífexs dels assassinats comesos en una de les principals artèries de vida de la ciutat. L'atemptat contra els qui de forma innocent passejaven per les Rambles barcelonines ho és contra tots els demòcrates, contra les nacions europees, algunes de les quals han patit recentment el dur mazazo de la violència indiscriminada, i contra la llibertat que totes elles defensen com a única forma de civilització".

    A més, dels 3 minuts de silenci que s'han guardat en memòria de les víctimes, les banderes del Consistori onderán a mitja asta, en senyal de dol, fins a dilluns que ve.

    Pujar