elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'autor de huit robatoris a València xoca contra cotxes de la Policia en la seua fugida

L'autor de huit robatoris a València xoca contra cotxes de la Policia en la seua fugida
  • El detingut, que va sostraure un vehicle, va atropellar al seu propietari, va cometre huit robatoris en tot just 15 hores a Alzira, Villamarxant, Bunyol i Alboraig

Agents de la Policia Nacional han esclarit huit robatoris amb violència i han detingut el diumenge passat a Alzira (València) a un home de 42 anys, com a presumpte autor de huit robatoris amb violència perpetrats en les localitats valencianes d'Alzira, Villamarxant, Bunyol i Alboraig. A més se li imputen els següents delictes; un delicte d'homicidi en grau de temptativa, un delicte contra la seguretat viària, un delicte de danys, un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat, un delicte de desobediència i cinc delictes de lesions. El detingut, després de passar a disposició judicial ha ingressat a la presó provisional.

Les investigacions van començar després de tindre coneixement els agents diversos robatoris amb violència i intimidació que s'haurien produït a la província de València la setmana passada en un període de tot just 15 hores, i el denominador comú de les quals era l'ocupació excessiva de la violència per part del seu autor.

El primer dels robatoris va tindre lloc el dia 31 d'agost sobre les dues de la matinada en un local d'oci, on el sospitós assoliment sostraure uns 3000 euros intimidant a la treballadora amb un ganivet de grans dimensions perquè li donara els diners de la recaptació.

El segon dels robatoris va tindre lloc l'endemà sobre les cinc i mitja de la vesprada, en els voltants de l'estació ferroviària d'Alzira, on el sospitós va sostraure un vehicle colpejant al seu propietari i atropellant-lo posteriorment amb el vehicle sostret, deixant-lo malferit.

Així mateix aqueixa mateixa vesprada es van rebre diversos comunicats a la Sala del 091 donant compte d'una sèrie de robatoris amb violència perpetrats en les demarcacions de Bunyol i Alboraig on un individu que responia a les característiques del sospitós, pel que sembla, havia aconseguit sostraure altres dos vehicle i hauria atracat un estanc.

Davant tals fets els agents van establir un dispositiu de cerca per a localitzar i detindre a l'autor, sent comissionats per la sala de 091 sobre les huit i mitja del matí del dia dos als aparcaments de l'Hospital de la Riera, on pel que sembla s'acabava de cometre un robatori amb violència i les característiques de l'autor coincidien plenament amb el sospitós.

Immediatament, nombrosos indicatius policials es van desplaçar fins al lloc localitzant al sospitós, que en veure als agents es va donar a la fugida envestint a diversos vehicles policials i intentant atropellar a dos policies, començant una persecució per les localitats d'Algemesí, Alzira i Carcaixent que va acabar amb la intercepció i detenció de l'home en la CV 51 prop d'aquesta localitat.

L'home, que va oposar una forta resistència a la seua detenció va ser arrestat com a presumpte autor dels delictes d'homicidi en grau de temptativa, robatori amb violència, danys, lesions, contra la seguretat viària, desobediència i atemptat a agent de l'autoritat.

En la detenció, investigació i esclariment dels fets han intervingut la Brigada Local de Policia Judicial, Brigada Local de Seguretat Ciutadana i la Brigada de Policia Científica de la Comissària d'Alzira-Algemesí.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial, que ha decretat l'ingrés a la presó provisional.

Pujar