elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Mor l'anciana que va ser envestida per un bou a Almàssera

Mor l'anciana que va ser envestida per un bou a Almàssera
  • Després d'onze dies ingressada a l'Hospital Clínic de València en estat crític ha mort aquest dimecres i l'Ajuntament ha decretat dos dies de dol

La dona de 74 anys que va ser envestida per un bou en la localitat valenciana d'Almàssera ha mort aquest dimecres després d'onze dies ingressada en estat crític a l'Hospital Clínic de València.

L'Ajuntament ha decretat dos dies de dol i ha rendit un minut de silenci en honor a la veïna aquest matí a les 12.00 hores.

L'accident es va produir el passat 15 de juliol quan l'animal es va escapar minuts abans dels festejos celebrats a Tavernes Blanques després de trencar la barrera del recinte on s'estava duent a terme, fins que va arribar a la localitat veïna d'Almàssera. Allí va colpejar a la dona, que va haver de ser atesa immediatament pels serveis sanitaris d'urgències i posteriorment traslladada a l'hospital.

També cal recordar que el consistori havia advertit als seus habitants que no isqueren al carrer per motius de seguretat.

Finalment, Guàrdia Civil i la Policia Local van aconseguir capturar al bou i el van traslladar de nou a Tavernes Blanques.

Pujar