elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Alqueria donarà treball a persones del municipi gràcies al tercer Pla Municipal de Suport a l’Economia Local

  Si fa unes setmanes l'Ajuntament de l'Alqueria anunciava la contractació de fins a sis persones gràcies als plans de la Diputació i els programes del SERVEF, com una aposta decidida per a la creació de llocs de treball per desenvolupar projectes d'interés al municipi i millorar els serveis generals, hui anuncia que seguint en eixa línia i de manera imminent posarà en marxa el tercer Pla d'Ocupació Municipal per al període 2017-2018, anomenat també Pla Municipal de Suport a l'Economia Local.

  El Pla, que està finançat amb recursos propis, preveu la contractació continuada de dues persones en cicles de dos mesos i en règim de mitja jornada, fins a esgotar el pressupost previst per al període. La contractació de personal s'emmarca dins d'un projecte municipal per a l'adequació i millora d'espais públics del municipi i pretén contribuir a la cohesió social, notablement debilitada en èpoques de crisi. Aquest projecte, aprovat fa uns anys i de caràcter plurianual, va fer possible el primer dels plans d'aquesta sèrie d'iniciatives periòdiques per a l'impuls de l'ocupació a l'Alqueria.

  Per atendre la provisió de llocs de treball que el pla preveu, s'obri una borsa de treball a la qual podran inscriure's les persones interessades des del dia 1 al 20 de febrer de 2017. La convocatòria, les bases i el formulari per a poder inscriure's poden trobar-se al portal de la transparència de l'Alqueria i degudament anunciades en el seu moment.

  Per a Voro Femenía, alcalde de l'Alqueria, «la generació d'ocupació ens permet aconseguir dos importants objectius: donar treball a persones que ho necessiten i amb això fer possible la generació d'ingressos a causa de l'atur que pateixen i a l'hora, fer realitat projectes de millora i adequació al nostre poble, tan necessaris per a garantir la millor qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes».

  Per a qualsevol consulta o per a formalitzar les inscripcions, cal adreçar-se a les oficines de l'ajuntament o a les de l'ADL, ubicada a la segona planta de l'edifici consistorial en l'horari habitual d'atenció al públic.

  Pujar