2 de desembre de 2020 2/12/20

L’Alqueria de la Comtessa rep 114.000€ per a renovar el polígon industrial

L’Alqueria de la Comtessa rep 114.000€ per a renovar el polígon industrial - (foto 1)
    MÉS FOTOS
    L’Alqueria de la Comtessa rep 114.000€ per a renovar el polígon industrial - (foto 2)
    L’Alqueria de la Comtessa rep 114.000€ per a renovar el polígon industrial - (foto 3)
    L’Alqueria de la Comtessa rep 114.000€ per a renovar el polígon industrial - (foto 4)

    El polígon industrial L'Hort de Lloret de L'alqueria de la Comtessa es renovarà en els pròxims mesos gràcies als 114.099 € en ajudes que s'han rebut de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

    El pla per modernitzar el polígon industrial L'Hort de Lloret es divideix en dues obres civils. El pressupost de les quals és de 162.999,52 €. L'ajuntament aportarà 48899,87 €, ja que la Conselleria sols subvenciona el 70% del projecte. La primera obra de 91458,99 € està destinada a crear voreres al polígon, sobretot a les zones més comercials. Es farà una vorera paral·lela a la tanca que delimita la carretera nacional amb el polígon industrial.

    També s'habilitarà una altra vorera que anirà des del nucli urbà del municipi fins al centre comercial. S'inclourà ací una passarel·la sobre el túnel, que ampliarà l'espai disponible per a creuar. Una última vorera anirà al camí vell d'oliva (789). Tot açò emmarcat dins d'un pla de seguretat viària d'almenys 8 passos de vianants, i el marcatge de les zones d'aparcament.

    La segona obra programada, amb un pressupost de 71540,63 €, és per a la renovació de la lluminària del polígon industrial L'Hort de Lloret. Es substituirà la lluminària antiga per il·luminació LED. A més, es ficaran fanals nous per il·luminar les zones més obscures del polígon i es farà una correcta senyalització dels carrers.

    En paraules de l'alcalde Voro Femenia: "Aquest projecte pretén modernitzar un polígon que té més de 20 anys, i fer-lo més rendible tant per als veïns de la localitat com per a les empreses que treballen en ell. A més, suposa realitzar un aprofitament adequat dels recursos, ja que amb el canvi de lluminària de sodi a un de LED, es produeix un estalvi energètic i econòmic significatiu."

    Pujar