27 de novembre de 2020 27/11/20

L’Ajuntament de la Pobla Llarga inicia una campanya contra robatoris als seus camps de cítrics

Imatge d´arxiu
Imatge d´arxiu

    L’Ajuntament de la Pobla Llarga ha realitzat una sol·licitud a la Direcció General de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, a través de la qual es demana ajuda i suport per realitzar una campanya antirobatori conjunta amb la Policia Local i així evitar i prevenir les pèrdues que pot suposar un robatori per a les veïnes i veïns.

    Ja ha començat la campanya de collita de cítrics a la Comunitat Valenciana i la Pobla Llarga en concret, som forts dependents econòmicament d’aquest sector. Per aquesta raó i com a mesures preventives, es pretén realitzar un seguiment de l’activitat als camps i evitar així robatoris.

     “L’Ajuntament de la Pobla Llarga i jo com a Regidor d’Agricultura, som conscients de la importància que té l’agricultura a la comarca en general i a la localitat en particular. Aquest sector és essencial en la creació de llocs de treball i si arribàrem a tenir robatoris al nostres camps podria suposar una estocada final per a un sector tan damnificat com és aquest”  comenta el Regidor d’Agricultura Ximo Vidal “per altra banda, aquest moment tan crític que estem vivint, ens ha fet veure la importància de dit sector i  aquesta acció està encaminada a donar tranquil·litat als i les propietàries de camp, demostrant una vegada més que des del seu Ajuntament posarem en marxa totes les accions i mitjans per a què continue donant vida a la Pobla Llarga” afirma Vidal.

    Pujar