4 de desembre de 2020 4/12/20

L’Ajuntament de la Font de la Figuera oneja a mitja asta les banderes

L’Ajuntament de la Font de la Figuera oneja a mitja asta les banderes - (foto 1)
  • L'Ajuntament de la Font de la Figuera se suma al decret de dol declarat pel Consell, onejant les banderes a mitja asta

MÉS FOTOS
L’Ajuntament de la Font de la Figuera oneja a mitja asta les banderes - (foto 2)

En mig de l'emergència sanitària, el govern valencià declarà el passat divendres el dia de dol oficial per a tota la comunitat. Aquesta declaració formal pretenia fer arribar a tota la ciutadania el dolor i tristesa que ens està produint les morts pel coronavirus a tot arreu.

L'Ajuntament de la Font de la Figuera, com no podia ser d'altra forma, va adoptar a aquesta declaració i va fer públic pels distints canals de comunicació, la proposta del Consell de la GVA perquè la ciutadania participes també de la declaració sumant-se als tres minuts de silenci programats per ahir diumenge a les dotze del migdia, eixint als balcons i finestres de les llars.

Son temps difícils i complicats. Des del primer moment la ciutadania va reconéixer l'esforç ingent de les persones que cada dia s'exposen i treballen en la sanitat, ens proporciones aliments o acompleixen amb les tasques de neteja, serveis, etc. Des del primer dia, "l'esperit de les huit de la vesprada" s'ha fet palés per tots els pobles i racons del nostre territori, i ara ha estat el moment també per fer oficial l'homenatge a les persones que han faltat a causa del coronavirus i que més están patint la malaltia. Al mateix temps que el reconeixement públic  del dia d'ahir, ha estat també una mostra immensa de solidaritat i condol amb els familiars, amics i coneguts de totes les persones que ens hi han deixat en aquests dies.

Tota la ciutadania, a més, ha complit el confinament domiciliari decretat per l'estat d'Alarma del 14 de març d'una manera immensament majoritària, i està donant una lliçó de gratitud, serenor i esperança, és per això que l'ajuntament aprofita de nou l'oportunitat per mostrar la seua gratitud envers els fontins i fontines pel seu compromís i responsabilitat com a mostra d'unitat i valentia.

Pujar