19 de novembre de 2019 19/11/19

L'Ajuntament de La Font de la Figuera entrega 5.734 euros de subvenció en 'Reforcem l'economia local'

L'Ajuntament de La Font de la Figuera entrega 5.734 euros de subvenció en 'Reforcem l'economia local' - (foto 1)
  • És el segon any que l'Ajuntament ofereix aquestes ajudes a l'emprenedoria, la modernització i la innovació per a comerços i professionals en la població. Sis han estat les persones beneficiàries en aquest exercici, front a les dos de la passada edició

L'Ajuntament de la Font de la Figuera, en la línia d'emprendre accions que promoguen el desenvolupament econòmic, la competitivitat i l'emprenedoria, acaba de fer entrega de les ajudes 'Reforcem l'economia local'.

Des d’elements que augmenten l'efectivitat en la prestació dels seus serveis, accessoris diversos per als seus locals o, fins i tot, cursos de formació, l'ajuntament repartirà en aquesta edició 5.734,01 euros en total. Es repartiran entre les i els 6 beneficiaris depenent de la justificació de despesa a partir de la seua proposta de millora presentada. Front els dos de l'edició anterior, aquest any obtindran l'ajuda una botiga-estanc, un comerç de subministraments i ferreteria, una empresa de restauracions i una altra de pintura, un forn i una carnisseria.

Tal com afirma l'alcalde i responsable de promoció econòmica, Vicent Muñoz, "l'Ajuntament dóna suport a professionals i a el comerç amb l'objectiu d'incrementar la seua competitivitat i promoure la seua estabilitat en la població". De fet, un dels requisits és que l'activitat es realitze a la població, perquè, des del Govern Municipal, es pretén "incentivar i atraure l'arribada de nou teixit empresarial i xicotet comerç, a més de promoure la millora de serveis".

Amb Reforcem l’economia local, l'ajuntament oferia ajudes baix els programes 'Joves Agricultors' (destinat a joves agricultors menors de 35 anys), 'Innovació Tecnològica', 'Millora del Comerç', 'Reforcem professionals' i 'Extraordinària d'Innovació'.

ocultar
L'Ajuntament de La Font de la Figuera entrega 5.734 euros de subvenció en 'Reforcem l'economia local'
Pujar