elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcàsser forma a tot el seu personal en protecció de dades i e-Administració

L'Ajuntament d'Alcàsser forma a tot el seu personal en protecció de dades i e-Administració
  • Els treballadors i treballadores de l'Ajuntament han aprés eines per a optimitzar les funcions de l'administració electrònica i garantir la protecció de les dades personals

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcàsser forma a tot el seu personal en protecció de dades i e-Administració - (foto 2)

Durant quatre dies, l'Ajuntament d'Alcàsser ha format a tot el seu personal en matèria de protecció de dades personals i e-Administració. Com ha assenyalat l'alcaldessa d'Alcàsser, Eva Zamora, «per a aquest equip de govern, és fonamental que els treballadors i treballadores d'aquest ajuntament estiguen al dia en qüestions tan importants com la seguretat en el tractament de les dades personals, o en noves eines que permeten una major agilitat i eficiència de l'administració pública».

D'aquesta manera, els dies 29 i 30 de novembre es va impartir el curs sobre protecció de dades en el qual es va formar en les últimes novetats legislatives que afecten la seguretat de les dades persones dels veïns i veïnes d'Alcàsser. En aquest sentit, es van abordar qüestions com els reglaments vigents per al tractament i la protecció de les dades personals; els drets de la persona interessada; mesures i obligacions; consells pràctics per al dia a dia; i l'esquema nacional de seguretat, entre altres.

D'altra banda, els dies 13 i 14 de desembre va tindre lloc el curs sobre les últimes tendències en administració intel·ligent, com cerca avançada de registres, expedients, tasques, bandeja SIR, etc.; gestió d'alertes; classificació arxivística; tancament d'expedients; la diferència entre notificacions i comunicacions; integració amb plataformes de l'AGE, com el BOE, Notific@, Apoder@ i SIR; així com novetats de la versió 8 del gestor d'expedient GESTIONA, que és l'utilitzat per més del 70% d'ajuntaments d'Espanya.

En definitiva, formacions que permeten a l'Ajuntament d'Alcàsser estar al dia en les últimes novetats i, sobretot, comptar amb una administració actualitzada que facilite i optimitze el treball.

Pujar