elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ACCIDENT DE TRÀNSIT A L'A-7 EN CÀRCER

18 ferits en un accident entre un autobús i un camió en l'A-7 entre Beneixida i Xàtiva

18 ferits en un accident entre un autobús i un camió en l'A-7 entre Beneixida i Xàtiva
  • Hi ha quatre quilòmetres d'embós en l'autopista en sentit Alacant

Un accident de trànsit en el qual s'ha vist implicat un autobús i un camió ha deixat diversos 18 ferits, cap d'ells amb risc vital i la majoria de caràcter lleu.

El succés ha tingut lloc en el terme municipal de Xàtiva i està causant quatre quilòmetres de retencions en l'A-7 en sentit Alacant a l'altura del municipi valencià de Beneixida i Càrcer.

El succés ha ocorregut sobre les 16 hores en el quilòmetre 391, la qual cosa està provocant retencions en haver-se tallat un dels carrils perquè treballen els bombers i els serveis sanitaris.

El carril esquerre ha sigut tancat amb cons de senyalització i la Guàrdia Civil està derivant el trànsit cap al carril dret. Fins al lloc han acudit també dues dotacions de bombers del parc de Xàtiva que, encara que no hi ha hagut atrapats, han ajudat a evacuar als passatgers fins a un lloc segur i han donat les primeres assistències fins que han arribat els sanitaris.

En l'autobús viatjaven 52 persones més el conductor i han intervingut un equip mèdic d'Atenció Primària, tres unitats de Suport Vital Bàsic i una ambulància convencional.

Els ferits, segons han informat des d'Emergències, estan sent traslladats fins als hospitals de Xátiva, Gandia, La Ribera d'Alzira i Ontinyent.

9 dones, 8 homes i un xiquet

Els serveis mèdics han assistit a 18 persones ferides; nou dones, vuit homes i un menor.

Dues dones de 19 anys, una dona de 18 anys i dos homes, de 22 i 35 anys, han sigut evacuats amb xicotetes ferides i contusions lleus, a l'hospital d'Ontinyent, en una de les ambulàncies de suport vital bàsic.

En una altra unitat SVB s'han traslladat, a l'hospital de Lluís Alcanyís de Xátiva, altres quatre persones que presentaven policontusiones. Es tracta d'una dona de 18 anys i de tres homes de 24, 26 i 57 anys.

La tercera ambulància SVB ha evacuat a altres tres dones, de 18, 25 i 38 anys, a l'hospital Francesc Borja de Gandia. Les tres han sigut assistides amb ferides diverses per corts i contusions en la cara.

Finalment, l'ambulància convencional ha traslladat a altres sis persones amb excoriacions, a l'hospital La Ribera d'Alzira. Són tres dones de 18, 19 i 25 anys; dos homes de 22 i 32 anys i un menor de 17 anys.

MÉS FOTOS
18 ferits en un accident entre un autobús i un camió en l'A-7 entre Beneixida i Xàtiva - (foto 2)
18 ferits en un accident entre un autobús i un camió en l'A-7 entre Beneixida i Xàtiva - (foto 3)
18 ferits en un accident entre un autobús i un camió en l'A-7 entre Beneixida i Xàtiva - (foto 4)
18 ferits en un accident entre un autobús i un camió en l'A-7 entre Beneixida i Xàtiva - (foto 5)
Pujar