elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Joves PV-Compromís Vall d’Albaida pren relleu i agafa impuls amb l’albaidí Hugo Pla al capdavant

Joves PV-Compromís Vall d’Albaida pren relleu i agafa impuls amb l’albaidí Hugo Pla al capdavant
  • Les joventuts de Compromís a la Vall d’Albaida han realitzat el seu V Congrés, del qual destaquen “el fort impuls que té aquesta organització, i la importància que té la gent jove a la política de la nostra comarca”

MÉS FOTOS
Joves PV-Compromís Vall d’Albaida pren relleu i agafa impuls amb l’albaidí Hugo Pla al capdavant - (foto 2)
Joves PV-Compromís Vall d’Albaida pren relleu i agafa impuls amb l’albaidí Hugo Pla al capdavant - (foto 3)
Joves PV-Compromís Vall d’Albaida pren relleu i agafa impuls amb l’albaidí Hugo Pla al capdavant - (foto 4)

El darrer dissabte 6 d’agost, Joves PV-Compromís Vall d’Albaida va realitzar el seu V Congrés Comarcal on es va renovar la Coordinadora Comarcal, encapçalada per l’albaidí Hugo Pla Tormo. En una convocatòria a l’Auditori Paco Salvador de Benigànim, les joventuts valencianistes, d’esquerres, feministes i ecologistes van actualitzar els seus òrgans directius i ratificaren els seus objectius com a organització.

En aquest congrés va tindre lloc l’elecció de la nova Coordinadora comarcal, per a la qual es va presentar una única candidatura, amb Hugo Pla (Albaida) com a Secretari Comarcal, Sonia Gil (Agullent) com a responsable de l’acció política, Eugeni Úbeda (l’Olleria) com a responsable de Dinamització, Raül Cambra (Ontinyent) com a representant de Joves PV al Consell de la Joventut d’Ontinyent, Ricard Garcìa (Benigànim) com a responsable d’Organització, Clara Gisbert (Bocairent) com a responsable de l’Acciò Electoral de Joves PV a la Vall, i David Such (l’Olleria) com a responsable de Finances.

El nou secretari comarcal, Hugo Pla, que va ser escollida per unanimitat junt amb el seu equip, van tindre paraules d’agraïment per a la seua predecessora, l’agullentina Sonia Gil, pel treball fet per l’anterior coordinadora, així com per als companys i companyes de la Coordinadora Nacional de Joves PV-Compromís per la seua assistència.

A més, Pla va explicar els objectius del seu equip: “tenim que estar al costat del carrer, li moleste a qui li moleste. Treballarem perquè aquesta comarca no siga el parc solar de la costa, perquè tingam una sanitat pública rural digna, per protegir el nostre entorn i els nostres camps, perquè volem un tren digne i un transport públic que connecten els nostres pobles. Estarem per que la gent jove no tinga’m d’anar-se'n per intentar buscar un futur. A partir de hui ens fiquem a la feina per estar al costat de les associacions que protegisquen i dignifiquen la nostra comarca. Joves PV la Vall d’Albaida és l'única entitat juvenil política que fa avançar aquesta comarca, fórem, som i serem la força jove a la Vall d’Albaida. Venim del carrer i ho tenim molt clar”.

L’acte, que va comptar amb l'assistència del regidor d’Ontinyent, Nico Calabuig, del regidor de Bocairent, Javi Vañó, i de la secretaria comarcal de Més Compromís la Vall d’Albaida i regidora de Benigànim, Maca Alabort. Tots ells van coincidir en expressar “la il·lusió per
comprovar que el projecte polític de Compromís a la Vall d’Albaida segueix creixent amb força i fa participar la gent jove dels pobles i ciutats de la comarca”, així com “la importància que té Joves PV per poder afrontar les properes eleccions. La importancia de un projecte jove que centra el focus en el valencianisme d’esquerres, feminista i ecologista per impulsar polítiques valentes i per seguir aconseguint els drets i millorant la qualitat de vida per a totes les persones, front a una dreta radicalitzada i una extrema dreta que amenacen el nostre futur”.

Pujar