25 de setembre de 2020 25/9/20

José Manuel Baena (Cs): “València pot arribar a ser un referent en revolució industrial, tecnològica i social”

José Manuel Baena (Cs): “València pot arribar a ser un referent en revolució industrial, tecnològica i social” - (foto 1)

  Després de conéixer el resultat de les primàries per a encapçalar la llista autonòmiques per a la Generalitat que van donar com a vencedor a Toni Cantó, Ciutadans continua amb els seus processos interns per a triar a la resta de representants valencians per a la pròxima legislatura. Entre tots ells, destaca la figura de José Manuel Baena qui després de quedar en una segona posició per a la Generalitat opta ara a representar als valencians en el Congrés dels Diputats.

  Baena va nàixer a València fa ja 35 anys i viu a cavall entre Granada, Madrid i València. Encara que de professió és Enginyer considera que el moment polític actual “més que una amenaça, és una oportunitat enorme que no podem deixar passar”, raó per la qual se suma al projecte de la formació taronja.

  “El Congrés no pot ser un lloc on sol es parle de Catalunya o dels títols dels polítics. Necessitem passar a l'acció, deixar passar una legislatura més serà massa tard” assenyala Baena, qui a més es compromet a “donar veu als valencians a Madrid” fent que “es parle i es treballe sobre coses fonamentals per al desenvolupament del país”. 

  En aquest sentit, a través de la seua candidatura aposta per una bateria de mesures que afavorisquen el creixement econòmic, l'emprenedoria, la investigació i la ciència. “Estic convençut que Espanya i València poden ser referents en aquesta revolució industrial, tecnològica i social” destaca, i per a això “no basa només amb dir-ho, cal fer-ho”. 

  A més, Baena es compromet a treballar de la mà amb l'equip de la Comunitat liderat per Toni Cantó de qui està convençut farà un bon treball: “Té un perfil molt bo. Va fer un boníssim treball a Madrid i també ho farà ací, gràcies a la seua capacitat de gestió i a l'equip que li acompanya”.

  La resolució de les Primàries de Ciutadans es coneixerà en les pròximes setmanes tancant així totes les seues llestes totes les cites electorals previstes per als mesos d'abril i maig.

  Pujar