30 de novembre de 2020 30/11/20

Jornada de intercanvi de experiències sostenibles en Centres Escolars de la Ribera Baixa

Jornada de intercanvi de experiències sostenibles en Centres Escolars de la Ribera Baixa - (foto 1)

    El passat 14 de juny va tindre lloc la Jornada d'Intercanvi d'Experiències Sostenibles en Centres Escolars en l'IES Eduardo Primo de Carlet. En aquest acte els centres participants en el projecte ENERMAN, l’IES Sucro (Albalat de la Ribera), l’IES Bernat Guinovart (Algemesí) i l'IES Eduardo Primo (Carlet) van presentar el treball realitzat i els resultats obtinguts al llarg del curs escolar.  Aquesta jornada també va ser un acte de col·laboració entre projectes, ja que es va exposar el projecte Green Planet que estan realitzant alumnes de l'IES Eduardo Primo.

    Els alumnes i les alumnes participants en el projecte van mostrar els seus dots creatius en les campanyes de conscienciació realitzades i van ressaltar l’experiència tan positiva que havia sigut la seua participació en el projecte.

    L'Àrea d'Educació Ambiental del Consorci de la Ribera, va exposar la comparativa del repte entre escoles i va destacar la gran col·laboració que ha existit durant tot el projecte entre els tres centres educatius. Aquest treball en equip ha promogut que en el projecte s'iniciara una segona línia de treball. A part de l'energia, s'ha treballat el tema del reciclatge.

    Tant els centres educatius com l'Àrea d'Educació Ambiental del Consorci de la Ribera van comentar que fa falta molta educació en temes de reciclatge i d'estalvi i eficiència energètica, però que aquest tipus de projectes és un fort impuls per a aconseguir conscienciar a la població i lluitar contra el canvi climàtic.

    Pujar