elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ingressa a la presó el jove detingut per intentar assassinar a la seua mare a Navarrés

Ingressa a la presó el jove detingut per intentar assassinar a la seua mare a Navarrés
  • El fill de 21 anys va acoltellar a la seua mare i es va entregar a la Policia

La titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de Xàtiva ha decretat l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança per al jove detingut per presumptament intentar assassinar a la seua mare a Navarrés.

La causa continua oberta i sota investigació per part de la Guàrdia Civil per un delicte d'assassinat en grau de temptativa. El succés va ocórrer dimarts passat, quan el jove de 21 anys va acoltellar a la seua mare en el domicili familiar.

Segons va informar la Guàrdia Civil, l'home va ferir a la seua mare amb una arma blanca en el coll i va abandonar el domicili per a presentar-se en la reguarda de la Policia Local de la localitat valenciana per a comptar el succeït.

El CICU va mobilitzar un helicòpter medicalitzat, una unitat del SAMU, una unitat de SVB i metge d'Atenció Primària. Els serveis mèdics van aconseguir estabilitzar a la dona, de 61 anys, ferida per arma blanca, que després de ser atesa d'urgència per les greus ferides que havia patit va ser traslladada a l'hospital de la Fe de València.

Pujar