elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Heroic acte de valentia i compromís d'un Policia Local del Puig fora de servici després de frustrar un robatori en un habitatge de Puçol

Heroic acte de valentia i compromís d'un Policia Local del Puig fora de servici després de frustrar un robatori en un habitatge de Puçol
  • Va jugar un paper crucial en la prevenció d'un robatori en la localitat de Puçol

En una mostra de valentia i compromís amb la seguretat ciutadana, un agent de la Policia Local del Puig de Santa María, fora de servici, va jugar un paper crucial en la prevenció d'un robatori en la localitat de Puçol.

El passat 8 de març, al voltant de les 11.20 hores, tres individus van ser sorpresos intentant accedir a un habitatge al carrer Buero Vallejo. Un veí de l'immoble, alertat per la situació, va intentar retindre als sospitosos fins a l'arribada de la policia, moment en el qual els presumptes lladres van emprendre la fugida.

La persecució es va intensificar quan l'agent de la Policia Local del Puig es va unir al veí en la captura dels fugitius. L'agent, que es trobava estudiant a la biblioteca de l'Espai Jove, no va dubtar a sumar-se a la carrera després d'escoltar els anomenats d'auxili.

Els sospitosos es van dividir en la seua fugida, però la ràpida acció de l'agent del Puig, juntament amb l'ajuda d'un segon agent del Cos Nacional de Policia també fora de servici, va permetre aconseguir i neutralitzar a dos d'ells al carrer Caminás. Els individus van ser immobilitzats i assegurats fins a l'arribada de més unitats policials, els qui van procedir a la seua detenció i posterior posada a disposició judicial.

Este incident destaca la importància de la vigilància comunitària i la col·laboració entre ciutadans i forces de l'orde, demostrant que la seguretat és responsabilitat de tots.

 

Pujar