elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un globus aerostàtic sobrevolarà Bocairent i Fontanars dels Alforins per acompanyar el veïnat durant el confinament

Un globus aerostàtic sobrevolarà Bocairent i Fontanars dels Alforins per acompanyar el veïnat durant el confinament
  • Tot apunta a que el vol tindrà lloc entre el 24 d’abril i l’1 de maig i amb avís previ per les xarxes socials dels ajuntaments de Bocairent i de Fontanars dels Alforins, en funció de les previsions meteorològiques

El veïnat de Bocairent, de Fontanars dels Alforins i dels pobles pròxims podran veure en breu sobrevolar sobre les seues cases un element al qual estan acostumats però que també romania en quarantena fins ara. Així, entre el 24 d’abril i l’1 de maig, el globus platejat del patronat provincial València Turisme, pilotat per Totglobo, recorrerà el cel de l’entorn de la serra de la Solana per tal d’aportar “una flamarada d’il·lusió” a la població confinada en les seues llars.

La iniciativa, promoguda pels ajuntaments dels dos municipis valencians, pretén traslladar també un missatge de respecte i d’estima per la natura, en uns moments en què “no podem gaudir d’ella però amb la certesa de que ens espera esplendorosa”. Per això, s’anima a la ciutadania i, en especial, als més menuts a prendre fotografies del vol o a crear dibuixos al·lusius i compartir-los a les xarxes socials, junt amb l’etiqueta #FontanarsMiraAlCel.

La proposta seguirà les directrius de l’estat d’alarma per la qual cosa en la cistella sols viatjarà el pilot que retransmetrà les imatges en directe al Facebook de l’Ajuntament de Fontanars “aportant, així, una altra visió a les vistes que des dels nostres balcons, terrats o finestrals contemplem diàriament”. De fet, l’activitat es realitzarà de forma totalment altruista en uns moments en què “des de tots els sectors hem d’aportar el que estiga a les nostres mans per seguir endavant”.

Tot apunta a que el vol tindrà lloc entre el 24 d’abril i l’1 de maig i amb avís previ per les xarxes socials dels ajuntaments de Bocairent i de Fontanars dels Alforins, en funció de les previsions meteorològiques. Una cistella de vimet i una cúpula de tela farcida d’aire calent alçaran el vol per mirar als ulls a cadascun dels seus veïns i fomentar una societat més solidària i més respectuosa amb el seu entorn.

Pujar