elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Foios impulsa la seua riquesa intercultural amb un programa d'activitats juvenils

Foios impulsa la seua riquesa intercultural amb un programa d'activitats juvenils
  • Del 25 al 28 de juny celebra l'Estiu Jove Intercultural, que forma part del projecte 'Foios 2030. Orígens diversos, projecte comú'

MÉS FOTOS
Foios impulsa la seua riquesa intercultural amb un programa d'activitats juvenils - (foto 2)

"Tant es val d'on som... juntes, les persones fem més poble". Amb aquest eslògan, Foios posa en marxa del 25 al 28 de juny l'Estiu Jove Intercultural, una iniciativa dirigida a la joventut que pretén posar en valor la riquesa de les cultures que conviuen en el municipi a través de diverses activitats.

"Des de diverses regidories de l'Ajuntament de Foios estem reforçant l'aplicació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 a través del projecte 'Foios 2030. Orígens diversos, projecte comú'. En el cas de Joventut, tenim per davant una setmana molt interessant i divertida que tractarà de mostrar-nos l'important que és conéixer totes les cultures que tenim en el nostre entorn i què ens aporten", assenyala Paco Serrano, responsable de l'àrea.

L'Estiu Jove Intercultural està subvencionat a través de la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge i tindrà lloc en diversos espais del municipi. Totes les activitats són gratuïtes amb inscripció prèvia a través de https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeUaIvZmPUqxNWJtSpHqq4t_xwRiPlWvIpLB1t3oE6N7TaG-Q/viewform .

Així, el programa comença aquest dimarts 25 de juny amb un taller de dancehall i twerk a la sala d'actes de l'Ajuntament, de 18.00 a 20.00 hores, a càrrec d'Alba Spirale de Riot Roses. El dimecres 26 l'associació Let's Grow traslladarà als i les joves a l'Espai Jove amb un taller de rap i hip hop, també de 18.00 a 20.00 hores.

El dijous 27 hi haurà un aperitiu àrab en l'Espai Jove de 12.00 a 13.30 hores, on l'Associació Casa Marroc de València descobrirà el menjar halal i la tradició del ramadà a tots els participants; i de 18.00 a 20.00 hores en la sala d'actes, Miguel Smith de Stylos Dance els posarà a ballar amb un taller d'afrodance. L'escriptora i actriu Asaari Bibang posarà el fermall d'or amb el monòleg 'Humor negra' a la Casa de Cultura el divendres 28 de juny a les 20.00 hores, amb entrada lliure.

Pujar