elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Fira de les Comarques torna en ple cor de València després de la pandèmia

La Fira de les Comarques torna en ple cor de València després de la pandèmia
  • Els visitants coneixeran l'oferta i productes turístics dels municipis valencians i activitats d'animació, oci i entreteniment

MÉS FOTOS
La Fira de les Comarques torna en ple cor de València després de la pandèmia - (foto 2)

La Fira dels Comarques de la Diputació torna al format presencial després del parèntesi a causa de la pandèmia i el fa estrenant enclavament en la plaça de l'Ajuntament, en ple cor de València. El certamen organitzat per l'àrea de Turisme de la corporació provincial sota la marca València Turisme se celebrarà el cap de setmana del 24 al 26 de setembre.

Amb un format dinàmic i professional, la Fira dels Comarques concentrarà dónes de la vesprada del divendres fins a la del diumenge l'àmplia oferta de productes i destinacions turístiques dels comarques valencianes. Aquesta vegada, a més, és commemorarà el Dia Mundial del Turisme que apareix marcat en el calendari el 27 de setembre.

El certamen és distribuïx en dos grans espais amb prop de 85 expositors en total. En el primer, el protagonisme és per als municipis i mancomunitats, que mostren la seua oferta cultural i gastronòmica. En el segon, tenen cabuda empreses turístiques i entitats locals. En el seu conjunt, la Fira organitzada per la Diputació oferix als visitants demostracions i actuacions de tota mena, dónes de showcookings en directe fins al folklore representatiu dels poblacions valencianes, així com presentacions específiques a càrrec dels municipis i mancomunitats i activitats per als més menuts.

La localitat valenciana de Manises participarà activament amb demostracions d'artesania i gastronomia local, així com d'actuació musical. A més presentarà la seua candidatura a Ciutat Creativa de la UNESCO en la modalitat d'Artesania i Arts Populars.

La fira i els seus horaris

L'objectiu de la fira és promocionar entre els ciutadans la variada ofereix d'experiències i destinacions turístiques per a tots els públics que reunix la província de València en el punt neuràlgic d'aquesta, el centre de la capital, per a posar-l'a l'abast de tots i de manera presencial, després de l’edició online del passat any.

El públic interessat podrà visitar la Fira dels Comarques el divendres 24 de setembre, de 17 a 21 hores; el dissabte dia 25, de 10 a 15 hores i de 16.30 a 21 hores; i el diumenge 26, de 10 a 15 hores i de 16.30 a 20 hores.

Pujar