elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

6 espectacles i 2 tallers obriran la Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida

6 espectacles i 2 tallers obriran la Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida
  MÉS FOTOS
  6 espectacles i 2 tallers obriran la Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida - (foto 2)

  La XXXIV Mostra Internacional de Titelles a la Vall d'Albaida (MIT) donarà inici aquest dijous amb 6 espectacles infantils i 2 tallers, un d'ells dirigit a l'alumnat de Magisteri del Campus d'Ontinyent. L'obra "Arturo i Clementina" de la companyia andalusa Titiritrán serà l'encarregada de donar el tret d'eixida a la MIT a les 9:15 hores a l'Auditori Paco Salvador de Benigànim. Aquest espectacle mostrarà la història i relació de dues tortugues enamorades i amb criteris i formes de veure la vida molt diferents.

  Aquesta no serà l'única cita que la MIT tindrà a Benigànim el dijous, ja que el conegut conte "Siete Cabritillos" de la companyia Los Claveles hi estarà a les 15:30 hores també a l'auditori. La mostra continuarà amb "Els Primers Burrets" de Xarop Teatre que estaran al Centre Sociocultural d'Atzeneta d'Albaida a les 11:00 hores i que després viatjaran fins a Salem per a estar a les 15:30 hores a l'auditori municipal. En aquesta ocasió, el públic coneixerà a Dorian, un ruc que viu la vida amb curiositat i innocència, i a Pep, un lleó caçat mentre dormia i ficat en una gàbia de circ.

  Montaverner també acollirà un espectacle en aquest primer dia de la MIT. A les 12:00 hores a l'auditori de la localitat arribarà "Jon Braun" de la companyia Anita Maravillas. "Historia de un calcetín" de La Canica hi estarà a l'auditori d'Aielo de Malferit a les 15:30 hores.

  A més, es duran a terme dos tallers. El primer d'ells serà una sessió pràctica de manipulació d'objectes quotidians dirigida a l'alumnat de Magisteri del Campus d'Ontinyent. Aquest taller que s'impartirà al mateix campus es farà baix les directrius de Cristián Weidmann de la companyia Matracataca. Per a finalitzar, l'Olleria acollirà, de la mà d'Alberto Celdrán de la companyia La Fàbrica de Paraules, el taller "L'ànima de les coses". En aquesta ocasió el taller estarà dirigit a xiquets i xiquetes de 6 a 10 anys. Serà a les 17:00 hores a la Biblioteca Municipal.

  Tota la programació al detall es podrà consultar a la web de la MIT i a la de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida.

  Pujar