elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Set detinguts a València, Albal, Picassent, Bétera i Rafelbunyol per corrupció de menors

Set detinguts a València, Albal, Picassent, Bétera i Rafelbunyol per corrupció de menors

    Agents de la Guàrdia Civil han detingut, en el marc de l'operació 'CETRERA' a un total de set individus acusats de corrupció de menors, açò és, la utilització de menors contra la seua voluntat per a participar en delictes d'índole sexual. A més, als detinguts se'ls imputen delictes d'abús i agressió sexual amb un dels menors víctimes d'esta presumpta xarxa.

    Els detinguts es troben en edats d'entre els 23 i els 49 anys i són de nacionalitat espanyola, colombiana i veneçolana. Després dels registres practicats en els domicilis dels detinguts, situats en les localitats de València, Albal, Picassent, Bétera i Rafelbunyol, s'han intervingut quantiosos arxius informàtics amb material sexual fotogràfic explícit. Les recerques han durat any i mig, i van nàixer gràcies a una denúncia que va alertar de possibles abusos envers un menor.

    En el centre de la qüestió, un menor de setze anys al que dos homes de la xarxa haurien contactat a través d'Internet i al que estarien fent xantatge perquè es plegara a les seues exigències i mantinguera relacions amb els ara detinguts a canvi de no distribuir les seues fotos per la xarxa. La resta de detinguts estan acusats de participar i col·laborar demanant també fotos de caràcter sexual.

    Pujar