elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detingut l'autor d'una onada de robatoris a Alboraia, Almàssera i Tavernes Blanques: un lladre de 73 anys

Detingut l'autor d'una onada de robatoris a Alboraia, Almàssera i Tavernes Blanques: un lladre de 73 anys
  • Es va dedicar a robar en cotxes, que al clarejar apareixien amb les finestretes fracturades i amb diners i objectes com ulleres de sol desapareguts

La Guàrdia Civil de València, en el marc de l'operació RODÀLIES, ha detingut un home de 73 anys per danyar i robar a l'interior de diversos vehicles a les localitats d'Alboraia, Almàssera i Tavernes Blanques.

L'operació va començar quan la Guàrdia Civil va tenir coneixement del robatori a l'interior de diversos vehicles gràcies a les denúncies que es van interposar a les dependències policials.

Al clarejar apareixien cotxes amb les finestretes fracturades i havien sostret del seu interior diversos estris com ulleres de sol, diners, etc... Normalment, aquests fets delictius es produïen en descampats i carrers adjacents de les localitats d'Alboraia, Almassera i Tavernes Blanques.

Finalment, el 13 de febrer passat la Guàrdia Civil de València va procedir a la detenció a Alboraia d'un home de 73 anys, de nacionalitat espanyola, per 3 delictes de robatori amb força i 6 de danys en vehicles.

Les diligències han estat lliurades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Moncada.

Pujar