30 de novembre de 2020 30/11/20

'Després de la tempesta' posa el punt final al cicle ‘En Clau de Sol’ de la Font de la Figuera

'Després de la tempesta' posa el punt final al cicle ‘En Clau de Sol’ de la Font de la Figuera - (foto 1)
  • La quarta edició del festival de música de cambra va donar inici el passat dimarts amb el concert 'Beethoven i la modernitat', a càrrec del Trio Iturbi, a la plaça de la Casa de la Cultura

MÉS FOTOS
'Després de la tempesta' posa el punt final al cicle ‘En Clau de Sol’ de la Font de la Figuera - (foto 2)
'Després de la tempesta' posa el punt final al cicle ‘En Clau de Sol’ de la Font de la Figuera - (foto 3)
'Després de la tempesta' posa el punt final al cicle ‘En Clau de Sol’ de la Font de la Figuera - (foto 4)

La Font de la Figuera va viure amb intensitat el festival de música de cambra 'En Clau de Sol', que per quart estiu consecutiu s'emmarca en les Nits a la Fresca de la població.

Dimarts passat s'iniciava el cicle amb el concert 'Beethoven i la modernitat', a càrrec del Trio Iturbi. El grup, format, entre altres, pel reconegut violinista d'origen fontí, Fernando Pascual, va sorprendre per la perfecció de l'actuació. L'escenari també era immillorable, a la plaça de la Casa de la Cultura i emmarcat per un mural de l'artista local Maria Ros, el qual s'inaugurarà la propera Setmana de la Joventut.

Ahir dijous, l'Església acollia el concert que tancava el cicle, 'Després de la tempesta', amb obres de Mozart i  Dvořák i de nou amb Fernando Pascual i Marc Sanjuán al violí, Isabel López i Francesc Gaya a la viola i l'execució perfecta de Jorge Fanjul amb el violoncel.

La regidora de Cultura, Irene Vila, afirma ser un privilegi comptar amb els professionals que actuen a 'En Clau de Sol, com Fernando Pascual, el qual i malgrat la seua joventut ja ha recorregut una gran trajectòria nacional i internacional, amb diversos guardons. Fernando va obtenir el Primer Premi com a solista en els Concursos Nacionals Ximén d'Urrea (Alcora) i Ruperto Chapí (Villena), així com en el Concurs Internacional Jugend Musiziert 2004 (Villingen-Schwenningen, Alemanya), entre altres.

Pujar