elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Continua endavant l'EDUSI entre Benetússer, Picanya i Paiporta amb una reunió de coordinació

Continua endavant l'EDUSI entre Benetússer, Picanya i Paiporta amb una reunió de coordinació

    L'àrea urbana de Benetússer, Paiporta i Picanya continua endavant amb l'elaboració de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI) 2016-2020. Aquest dimarts s'ha celebrat una reunió de coordinació a la que han assistit l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, el regidor d'Urbanisme de Picanya, Manolo Dasí, el seu homòleg paiportí, Pep Val, i l'alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín.

    En aquesta trobada, els responsables de les tres localitats han aprofundit en les línies d'actuació segons els objectius temàtics marcats en les enquestes obertes a la ciutadania i el taller sectorial que ja s'ha celebrat. El pas següent serà la difusió d'una nova enquesta, en aquest cas, per a prioritzar els objectius que es marquen a l'hora de portar a terme les actuacions.

    Els fons per a l'EDUSI es restringeixen als camps del desenvolupament de les tecnologies de la informació i la comunicació, la cohesió social i econòmica, i la cura del medi ambient i les comunicacions. L'àrea urbana de Benetússer, Paiporta i Picanya treballa des de fa mesos per a, des d'aquests punts de vista, millorar les tres localitats. El procés es troba actualment en una fase de priorització en funció del que detecten la ciutadania i els agents econòmics i socials locals.

    Pujar