elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
ACCIDENT A BENIFAIÓ

Un conductor en direcció contrària causa un accident múltiple en l'A-7 a Benifaió

Un conductor en direcció contrària causa un accident múltiple en l'A-7 a Benifaió
  • L'home d'avançada edat ha entrat a l'autopista en sentit contrari

Un conductor que circulava en direcció contrària per l'Autopista A-7 ha causat en accident de trànsit a l'altura del municipi valencià de Benifaió.

La col·lisió s'ha produït sobre les 11 hores d'aquest dilluns en el quilòmetre 361 en direcció Alacant quan el vehicle que circulava en sentit contrari s'ha estavellat contra diversos vehicles, provocant una col·lisió múltiple.

Pel que sembla el cotxe hauria accedit a l'autopista en direcció contrària, encara que es desconeixen les causes. El propi conductor, un home d'avançada edat, ha quedat atrapat per la col·lisió i ha tingut que s'excarcerat pels bombers.

Un equip mèdic del SAMU ha realitzat diverses maniobres a l'home, de 76 anys, fins a aconseguir estabilitzar-li. Després d'això, ha sigut evacuat en una ambulància de suport vital avançat a l'hospital La Fe de València.

També ha sigut atès un altre home, de 41 anys, per policontusiones. Posteriorment, ha sigut traslladat a l'hospital La Ribera d'Alzira, en una ambulància de suport vital bàsic.

Els serveis sanitaris han acudit ràpidament fins al lloc per a atendre els ferits i els bombers han ajudat amb dotacions de Silla, Alzira i sergents d'Alzira i Torrent.

Pujar