elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un concurs decidirá el cartell de la 18a Fira de la Calderona de Serra

Un concurs decidirá el cartell de la 18a Fira de la Calderona de Serra
  • Les obres originals es poden presentar fins al 7 de març

MÉS FOTOS
Un concurs decidirá el cartell de la 18a Fira de la Calderona de Serra - (foto 2)
Un concurs decidirá el cartell de la 18a Fira de la Calderona de Serra - (foto 3)
Un concurs decidirá el cartell de la 18a Fira de la Calderona de Serra - (foto 4)
Un concurs decidirá el cartell de la 18a Fira de la Calderona de Serra - (foto 5)

Un concurs decidirà el cartell de la 18 Fira de la Calderona i la 52 edició del Dia de la Cirera que se celebrarà els dies 25 i 26 de maig. La cita és un aparador de l’oferta turística del municipi i de molts altres pobles de la Calderona que també hi participen i està declarada Festa d’Interés Turístic de la Comunitat Valenciana.

Per participar en el concurs s’hauran de tindre 16 anys complits i es podrà enviar més d’una obra, sempre tenint en compte que els treballs han de ser originals. El termini per enviar les propostes comença hui i acabarà el 7 de març. El jurat seleccionarà les obres que passaran a la segona fase del concurs i que s’exposaran a l’oficina de Turisme per a la seua elecció popular.

Les votacions es podran realitzar de manera presencial fins al 2 d’abril per decidir l’obra que servirà per a anunciar la Fira de la Calderona i Dia de la Cirera. La persona guanyadora rebrà també un xec per valor de 150 €.

“Animem a la ciutadania a participar en este concurs per decidir la imatge d’esta festa tan arrelada al nostre poble” manifesta l’alcaldessa, Alicia Tusón. La també responsable de l’àrea de Turisme afegeix: “Són uns dies en què volem mostrar a les persones que ens visiten el millor de nosaltres, la nostra oferta de turisme cultural, de natura, esportiu i com no, gastronòmic.”

Consulta les bases del concurs: https://bit.ly/concursfiracalderona2024

Pujar