25 de setembre de 2020 25/9/20

Compromís per Albaida comença el procés participatiu per elaborar el seu programa electoral

Compromís per Albaida comença el procés participatiu per elaborar el seu programa electoral - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Compromís per Albaida comença el procés participatiu per elaborar el seu programa electoral - (foto 2)

  Des de Compromís per Albaida s’aposta per realitzar el seu programa de manera participativa amb la ciutadania. D’aquesta manera ha encetat un seguit d’encontres amb el veïnat per conéixer les seues inquietuds i propostes baix el paraigua de ‘Cafés a la Seu’.

  La primera de les sessions han comptat amb el Conseller del Govern del Botànic Rafa Climent, qui ha estat convidat per a explicar com funcionen les polítiques mampreses per la seua Conselleria i què s’ha realitzat a Albaida amb l’estreta col·laboració del govern municipal que encapçala Josep Albert, candidat a la reelecció per Compromís per Albaida.

  Climent ha recordat la importància de tindre els polígons industrials adequats per a poder fomentar el creixement de les empreses allí establertes, ha recordat que ‘quan ve un client de fora i veu un polígon fet malbé li costa invertir, malgrat que els nostres productes siguen competitius’ per això ‘hem apostat per adequar-los i connectar-los al món amb fibra òptica’ perquè els reptes de futur estan més enllà de les nostres fronteres i cal comptar amb les millors ferramentes.

  A banda, el Conseller s’ha reunit junt amb el candidat Josep Albert amb diferents empresaris d’Albaida per a poder saber de primera mà quines són les seues necessitats i informar de les ajudes de l’Ivace. Així com, ha escoltat les seues inquietuds sobre la formació professional dual i com seguir millorant en la formació dels futurs treballadors i treballadores.

  Josep Albert ha aprofitat per a mostrar les millores en el Mercat Municipal d’Albaida, la consolidació de la nova imatge i el nou pàrquing que estarà en funcionament en pocs dies. Per la seua banda, Climent ha recordat l’esforç de l’equip de govern municipal per superar la situació de crisis en la que els governs populars havien deixat la ciutat en vora 20 milions de deute municipal, i com ara és el moment de recollir els fruits del treball i seguir avançant en la millora de la vida dels albaidins i les albaidines.

  Pujar