elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una complexa operació enfonsa el 'mercat de la droga' a Sueca i Cullera

Una complexa operació enfonsa el 'mercat de la droga' a Sueca i Cullera
  • La Guàrdia Civil treballava en aquesta operació des del febrer i ha desarticulat diversos punts de venda, alguns d'ells en barris conflictius de les dues localitats

MÉS FOTOS
Una complexa operació enfonsa el 'mercat de la droga' a Sueca i Cullera - (foto 2)

La Guàrdia Civil de València ha detingut 5 persones per un delicte contra la salut pública, i ha aconseguit desarticular quatre punts de venda d'estupefaents.

L'operació va començar el febrer passat quan els agents van tenir coneixement de la possible existència d'un delicte contra la salut pública a la comarca de la Ribera Baixa. Els detinguts utilitzaven com a lloc de venda la via pública, així com establiments públics de les localitats de Sueca i Cullera.

Fruit de les tasques investigadores es va poder identificar l'autor dels fets, a més de la participació de quatre persones més.

Després de les diverses gestions policials dels agents, es van fer cinc registres a les localitats de Sueca i Cullera. En aquests registres, que van tenir lloc en barriades conflictives, es van aprendre telèfons i diferents quantitats de marihuana i cocaïna, bàscules de precisió, diferents medicaments utilitzats per al tall de les substàncies, envasos amb llavors de marihuana, tres bosses monodosi de marihuana i més de 11.100 euros en bitllets fraccionats.

Finalment, els agents van procedir a la detenció de quatre homes, amb edats compreses entre els 27 i els 56 anys i una dona de 32 anys, tots de nacionalitat espanyola. Se'ls atribueix un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).

A l'operatiu hi ha participat la USECIC (Unitat de Seguretat Ciutadana), patrulles i investigadors de la Companyia de Sueca, el grup cinològic de la Guàrdia Civil, la Unitat de dron i un guia caní de Policia Local de Cullera.

Les diligències han estat lliurades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 6 de Sueca.

Pujar