elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença el curs d'ocupabilitat en el Centre d'Emprenedoria i Innovació del Túria de Vilamarxant

Comença el curs d'ocupabilitat en el Centre d'Emprenedoria i Innovació del Túria de Vilamarxant

  Hui ha donat inici el curs d'ocupabilitat en el Centre d'Emprenedoria i Innovació del Túria (CEI Túria) de Vilamarxant en el qual les persones assistents adquiriran les nocions bàsiques per a ser efectius en la cerca de treball.

  Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, i Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, han participat en la inauguració de la formació, organitzada a través de la col·laboració entre l'Ajuntament i la Mancomunitat del Camp de Túria.

  El primer edil ha destacat la importància d'estos cursos per a les persones desocupades: “Per a este govern és molt important ajudar la gent a trobar treball. No hi ha millor iniciativa social que la gent tinga treball”.

  “El treball conjunt amb la Mancomunitat del Camp de Túria ens permet oferir unes activitats i formacions de gran interés i utilitat per als nostres veïns”, ha explicat Xavier Jorge.

  D'altra banda, el regidor Víctor Sanchis ha explicat que la col·laboració entre administracions és clau per a continuar oferint els millors recursos a la ciutadania: “Sempre col·laborem amb altres administracions per a beneficiar al poble. En l'àrea de Promoció Econòmica és fonamental el treball conjunt que es realitza amb la Mancomunitat, Diputació de València o la Generalitat per a atraure convenis de col·laboració, cursos de formació o recursos en el polígon o altres activitats econòmiques”.

  Pujar