elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Col·lapse a les carreteres valencianes per les tractoradas dels agricultors

Col·lapse a les carreteres valencianes per les tractoradas dels agricultors
  • Por la tarde se están registrando retenciones en la A3, la CV35 y la A35

Diverses carreteres valencianes com l'autovia de l'Est (A3) estan col·lapsades en diversos punts per les tractoradas de protesta dels agricultors.

Els manifestants han tallat esta autovia entre Madrid i València en dos zones en les quals s'han concentrat.


Un dels punts calents ha sigut la zona d'Utiel, la qual cosa ha generat un llarg embós en tots dos sentits fins a Caudete de las Fuentes i Requena, la qual cosa ha obligat a desviar el trànsit en sentit València fins que s'ha buidat el bloqueig a mitjan vesprada.

L'altre punt crític ha tingut lloc a Chiva, la qual cosa també ha generat retencions entre Buñol i Cheste, on s'han arribat a acumular 5 quilòmetres de retencions en tots dos sentits.


Així mateix, a la vesprada l'accés a l'A35, l'autovia d'Almansa a Xàtiva, també ha quedat tancat pels tractors a l'altura de Llanera de Ranes en direcció Moixent, per a i s'ha desviat el trànsit per l'A7 fins que els vehicles agraris han iniciat una marxa lenta.


També s'ha complicat la situació a la vesprada en la carretera CV-35 (l'Autovia del Túria) entre València i Burjassot per a eixir de la capital pel bloqueig agrícola-

A més, en l'A-7 a l'altura de L'Alcúdia també s'ha registrat al migdia trànsit lent en ocupar un dels carrils, així com en l'eixida 373 de l'autovia cap a Alzira.

 

Pujar