elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cocaïna a l'Aeroport de València: detingut un traficant que amagava 5 quilos de droga al doble fons de la maleta

Cocaïna a l'Aeroport de València: detingut un traficant que amagava 5 quilos de droga al doble fons de la maleta
  • El viatger, procedent de Portugal, va ser escollit de forma aleatòria en un control de duanes, per a sorpresa dels agents de la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de València deté a l'aeroport un passatger d'un vol procedent de Portugal que transportava 5.461 grams de cocaïna en un doble fons del seu equipatge.

Els fets van tenir lloc després del vol amb arribada el dia 10 de novembre passat a l'aeroport de València procedent de Portugal. Els agents van seleccionar un dels passatgers de manera aleatòria, com és el procediment habitual, manifestant que no té res a declarar.

Després del visionat del seu equipatge per escàner – RX els agents van detectar un doble fons a la maleta amb una massa organitza a la base, per la qual cosa es procedeix a obrir-la a la seua presència. És llavors quan es descobreix una planxa de plàstic compacta que, en fer una punció, expulsa una pols blanca premsada.

Els agents de la Guàrdia Civil van cometre la substància al reactiu narco test, i van donar com a resultat positiu en cocaïna. El pes total de la substància trobada puja a 5.461 grams.

Com a conseqüència de l'actuació esmentada es procedeix a la detenció d'un home de 41 anys i de nacionalitat brasilera a qui se li imputa un delicte contra la salut pública. El detingut ja ha ingressat a la presó.

A l'operatiu hi han participat agents pertanyents a la Unitat d'Anàlisi Investigació Fiscal i Fronteres de l'aeroport de València en col·laboració amb el Servei Fiscal.

Les diligències han estat lliurades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Quart de Poblet (València).

Pujar