elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cinc cremaets competeixen per ser el millor de la Comunitat Valenciana

Cinc cremaets competeixen per ser el millor de la Comunitat Valenciana
  • Locals d'Alfondeguilla, València, Cullera, Simat de la Valldigna i Castelló elaboraran aquestes ‘postres’ perfectes del tradicional ‘esmorzar’

El ‘cremaet’ s'ha convertit en el complement indispensable en els tradicionals esmorzars en la Comunitat Valenciana. Aquestes ‘postres’ s'elabora amb llimó, sucre, cafè, canyella, mel i ron.

Molts són els bars valencians que ofereixen als seus clients el ‘cremaet’, encara que no tots els locals d'hostaleria són capaces de fer un bon cremaet, ja que, com tot, té la seua tècnica: ha de cremar-se, tenir tres colors diferenciats, equilibrar duresa i dolçor, que al costat de la seua aroma fan d'aquestes ‘postres’ la guinda del ‘esmorzar’.

Per a això, Xeraco ha organitzat un concurs per a triar el millor cremaet de la Comunitat Valenciana, un certamen en el qual participen cinc bars valencians que lluitaran per emportar-se el primer premi.

Els cinc locals triats han sigut seleccionats pels membres de la Ruta dels Esmorzars en col·laboració amb l'Ajuntament de Xeraco.

Es tracta del Bar ‘Marvi’ de València, Bar ‘Llaurador’ de Cullera, Bar “Poliesportiu de Simat” de Simat de la Valldigna, Bar “Avinguda de la Mar” de Monte Blanco, Onda i Bar Els Cholines d'Alfondeguilla.

Pujar